foto: Artūrs Pavlovs
"Attīstībai/ Par!" atklāj atvērto biroju Rīgā
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts.
Sabiedrība
2018. gada 1. jūnijs, 10:58

"Attīstībai/ Par!" atklāj atvērto biroju Rīgā

Karlīna Timofejeva

Otrdien, 29.maijā plkst.18 Rīgā, Barona ielā 32 notiks politisko partiju apvienības "Attīstībai/ Par!" atvērtā biroja svinīgā atklāšana, portālu Jauns.lv informēja politiskajā spēkā.

"Gatavojoties 13.Saeimas vēlēšanām, mums ir svarīgi  būt iespējami tuvu, maksimāli atvērtiem sabiedrībai. Lai arī mūsdienās arvien palielinās digitālās komunikācijas nozīme un ietekme, paralēli aktīvai saziņai sociālajos tīklos, mūsuprāt, tomēr joprojām neaizstājama ir komunikācija aci pret aci - ar iedzīvotājiem, ekspertiem, žurnālistiem. To apvienības birojā arī īstenosim," stāsta “Attīstībai/Par!” līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts.

"Būsim atvērti un interesanti ikvienam - gan ģimenēm ar bērniem un senioriem, gan jauniešiem un uzņēmējiem. Mums ir daudz labu ideju, tām nepieciešama sabiedrības ekspertīze, šī būs mūsu vienas pieturas aģentūra.

foto: Artūrs Pavlovs
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce (pa labi) un "Latvijas Attīstībai" valdes loceklis Edgars Jaunups.

Ikvienu aicinu apmeklēt mūsu biroju – vienmēr būsiet laipni gaidīti!"

Līdz ar priekšvēlēšanu kampaņas ikdienas darbu, valdes un darba grupu sēdēm, biedru vakariem, atvērtajā birojā ikvienam būs iespēja tikties ar apvienības deputātu kandidātiem, kā arī tās vadību, izteikt savu viedokli un sniegt priekšlikumus par valstī vai konkrēti kādā reģionā risināmiem jautājumiem. Plānotas arī dažādas sabiedriskās aktivitātes, piemēram, izglītojošas lekcijas par dažādām, ne tikai politikā aktuālām tēmām.

foto: Artūrs Pavlovs
Partijas "Kustība PAR!" biedrs Pēteris Viņķelis, kurš vadīja atklāšanas pasākumu.

Apvienībā ir vairāk nekā 1300 biedru, te pulcējušies dažādu jomu eksperti, kuri gatavi dalīties savā pieredzē un zināšanās.
Biroju vadīs Nelda Otvare un Zane Saule, tas būs atvērts katru darba dienu no deviņiem rītā līdz deviņiem vakarā.
Apvienību "Attīstībai/ Par!" ar mērķi pārliecinoši startēt 13.Saeimas vēlēšanās, lai politikā ievestu jaunus cilvēkus, mainot politisko kultūru, un Latvija kļūtu par modernu un taisnīgu valsti, veido partijas "Kustība PAR!", "Latvijas Attīstībai" un "Izaugsme".

foto: Artūrs Pavlovs
Partijas "Izaugsme" līderis Andris Skride.