foto: LETA
Talsos dala naudu lieliskām biznesa idejām - gaida pieteikumus!
Talsu pašvaldība biznesa ideju konkursā sadalīs 15 000 eiro.
Novadu ziņas
2018. gada 1. maijs, 21:02

Talsos dala naudu lieliskām biznesa idejām - gaida pieteikumus!

Jauns.lv / LETA

Talsu novada pašvaldība izsludinājusi biznesa ideju konkursu "Dari Talsu novadam", plānojot tajā sadalīt 15 000 eiro, informēja novada domē.

Uz pašvaldības finansiālu atbalstu - starta kapitālu uzņēmuma dibināšanai vai attīstībai - var pretendēt gan esošie novada uzņēmēji, gan tie, kuri vēl tikai plāno īstenot savas biznesa idejas. Konkurss jau otro reizi tiek rīkots ar mērķi veicināt uzņēmējdarbību Talsu novadā, atbalstot esošos komersantus un jaunu uzņēmumu veidošanos.

Pašvaldības atbalsta apjoms viena pretendenta idejai ir 50% no attiecināmajām izmaksām, atbalsta summai nepārsniedzot 2500 eiro. Piedalīties konkursā var gan esošie komersanti, kas nodarbina ne vairāk kā 10 cilvēkus, gan arī fiziskas personas, kas iegūto finansējumu ieguldīs uzņēmējdarbības uzsākšanā.

Lai pieteiktu savu biznesa ideju, jāaizpilda konkursa pieteikuma veidlapa, kā arī jāsagatavo pārējā konkursa nolikumā prasītā informācija. Pieteikuma veidlapa un konkursa nolikums pieejams Talsu pašvaldības mājaslapā. Visu nepieciešamo informāciju var saņemt arī klātienē, vēršoties pašvaldības apmeklētāju pieņemšanas centrā vai sazinoties ar projektu vadītāju Jāni Znotiņu. Pieteikumi jāiesniedz līdz 28.jūnijam Talsu novada pašvaldības apmeklētāju pieņemšanas centrā Talsos, Kareivju ielā 7, kā arī jānosūta elektroniski pa e-pastu uz adresi daritalsiem@talsi.lv.

Tēmas