Avārijā pie Pūres trīs cietušie: apgāzies gāzes vedējs, bloķējot satiksmi
foto: Edijs Pālens/LETA
Pēc sākotnējās informācijas, avārijā iesaistīti trīs transportlīdzekļi, un ir cietuši trīs cilvēki.
112

Avārijā pie Pūres trīs cietušie: apgāzies gāzes vedējs, bloķējot satiksmi

Kasjauns.lv / LETA

Šorīt uz ceļa Rīga-Ventspils pie Pūres negadījumā cietuši trīs cilvēki, un pašlaik avārijas vietā bloķēta satiksme.

Avārijā pie Pūres trīs cietušie: apgāzies gāzes ve...

Valsts policijas (VP) Tukuma iecirkņa priekšnieks Janeks Bahs pastāstīja, ka negadījuma rezultātā ir apgāzies gāzes vedējs ar cisternu, aizšķērsojot ceļu, viena vieglā automašīna iebraukusi grāvī. Avārijas vietā bloķēta satiksme, tāpēc apbraukšana iespējama caur Dzintara ciematu.

Notikuma vietā strādā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un VP darbinieki.

Pēc sākotnējās informācijas, avārijā iesaistīti trīs transportlīdzekļi, un ir cietuši trīs cilvēki, informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece. Cietušie - sieviete un divi vīrieši - atradušies vieglajā automašīnā.

Policija skaidroja, ka, saskaņā ar sākotnējo informāciju, "Chrysler", kuru vadīja 1991.gadā dzimušais, veica apdzīšanas manevru, izraisot sadursmi ar pretimbraucošu "Ford", savukārt kravas automašīnas vadītājs visdrīzāk nespēja laikus nobremzēt un arī iekļuva negadījumā. Visi cietušie atbrīvoti no "Ford" automašīnas.

Policija aicina autovadītājus apdomāt veicamos manevrus, būt piesardzīgiem un izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu ātrumu.