foto: Valsts policija
Māte izmisusi, 14 gadus vecā Lilita aizvien nav atrasta. Informē par jaunām pazīmēm
112
2017. gada 13. novembris, 10:41

Māte izmisusi, 14 gadus vecā Lilita aizvien nav atrasta. Informē par jaunām pazīmēm

Kasjauns.lv

Pagājušajā nedēļā, 7. novembrī pazudusī 14 gadus vecā Lilita Vīdnere aizvien nav atradusies, portālam Kasjauns.lv norādīja viņas māte, kura ļoti gaida savu meitu mājās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan iepriekš Valsts policija, izplatot informāciju ar 2003. gadā dzimušās jaunietes pazīmēm, norādīja, ka viņa bija ģērbusies melnā virsjakā, melnās pieguļošās biksēs, masīvos sporta apavos, ar melnu pulksteni uz rokas un melnu mugursomu, kā arī ģitāru melnā auduma somā, māte stāsta, ka viņa varēja būt pārģērbusies, jo līdzi bija paņēmusi drēbes.

Vienīgās nemainīgās pazudušās Lilitas pazīmes ir: līdzi ģitāra, rudi mati, vasaras raibumi, liels augums (175 centimetri) un liels kājas izmērs (43. izmērs).

Māte stāsta, ka Lilita vienlīdz brīvi runā gan latviski, gan krieviski, līdz ar to varējusi uzdoties par vienas vai otras tautības pārstāvi.

Īpašas vietas, kur Lilita varētu būt, nav, jo viņa ar stopiem varējusi aizbraukt jebkur.

Iepriekš policija un ģimene informēja, ka meitene izskatās krietni vecāka par saviem gadiem. 

"Aicinām aplūkot jaunietes fotogrāfiju un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par Lilitas Vīdneres atrašanās vietu vai cita viņas meklēšanai nozīmīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuru: 65002400; 655002402 vai 110," iepriekš aicināja likumsargi.