foto: Valsts policija
Liepājā bezvēsts pazudusī sieviete atrasta mirusi netālu no kapiem
Izsakām līdzjūtību.
Sabiedrība
2017. gada 5. septembris, 14:12

Liepājā bezvēsts pazudusī sieviete atrasta mirusi netālu no kapiem

Kasjauns.lv

Otrdien, 5. septembrī, aiz Dienvidu kapiem, mežā Liepājā, atrasts bezvēsts pazudušās Staņislavas Ivanovas līķis, vēstī "Bezvests.lv". 

Brīvprātīgie ziņo, ka mirusī pamanīta aptuveni 400 metru attālumā no "Latvijas nafta" degvielas uzpildes stacijas. Liepājas mediji vēstī, ka sievieti atradis kāds sēņotājs.

"Aptuveni plkst.8.20 no rīta devos uz mežu gar jūru sēņot. Pēc divu stundu pastaigas pa mežu sajutu smaku, sāku skatīties un pamanīju sievieti, kura gulēja grāvī uz muguras. Netālu no viņas atradās mētelis. Pēc aprakstiem sieviete bija līdzīga pazudušajai pensionārei. Es uzreiz izgāju uz ceļa un izsaucu policiju," stāstījis sēņotājs Sergejs. 

Liepājas mediji vēstī, ka šobrīd notikuma vietā strādā policija, taču sākotnējā apskatē vardarbības pēdas uz sievietes ķermeņa netika pamanītas.

Pazudušo kundzi iepriekš meklēja policija un brīvprātīgie, tomēr tas nevainagojās panākumiem. 

Likumsargi arī sociālajos tīklos publicēja video, kuros redzams, kā sieviete kopā ar savu dēlu iet uz sabiedriskā transporta pieturu. 

Jāatgādina, ka 1936. gadā dzimusī sieviete pazuda 22. augustā, kad Klaipēdas ielā Liepājā izgāja no savām mājām un nepārnāca. 

Izsakām līdzjūtību tuviniekiem!