Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Aicina uz Krisa Noa pavasara koncertu Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”
foto: Publicitātes foto
Runā Rīga

Aicina uz Krisa Noa pavasara koncertu Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

19. aprīlī plkst. 19.00 Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” aicinām uz Chris Noah Pavasara koncertu.

Aicina uz Krisa Noa pavasara koncertu Kultūras pil...

Chris Noah, īstajā vārdā Krists Indrišonoks, ir 21 gadu jauns mūziķis no Latvijas. Savu debiju pieteicis pagājušajā gadā ar dziesmu „Had It All“, kas strauji guva atsaucību no klausītājiem un lielākajām Latvijas Radiostacijām, iekļaujot dziesmu savā rotācijā. Krista vēlmi mūzikas apgūšanā, kā arī daļēji muzikālo gaumi ietekmējis viņa tēvs – ģitārists un dziesmu autors Valdis Indrišonoks. Bērnībā Krists apguva ģitāras spēli un ir beidzis mūzikas skolu, taču aktīvi mūzikas radīšanai pievērsies tikai nesen, pirms tam profesionāli apgūstot basketbola un hokeja spēli. Pozitīvās atsauksmes no klausītājiem un citiem mūzikas profesionāļiem, iedvesmo turpināt iesākto, un ir tapis pirmais debijas albums, kura izdošana plānota šogad pavasarī.

Šis koncerts būs mūziķa Chris Noah pirmais koncerts tik plašai publikai. Tajā tiks atskaņotas dziesmas no jaunā albuma “What About Tomorrow”, kas klajā tiks laists tieši koncerta dienā – 19. aprīlī.

Biļešu cenas EUR 7.00, pensionāriem EUR 5.00.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Kultūras pils „Ziemeļblāzma” informācijas centrā, „Biļešu paradīze” kasēs un internetā.