2009. gada 6. marts, 13:10

"Lada" komandas plānotais nākamās sezonas budžets nav pietiekams KHL turnīram

Jauns.lv

Toljati (Krievija), 6.marts, LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Toljati "Lada" šobrīd plānotais budžets nebūs pietiekams, lai segtu visus vienības izdevumus, intervijā laikrakstam "Sovetskij sport" pavēstīja komandas ģenerāldirektors Aleksandrs Čebotarjovs.

"Mēs esam norēķinājušies ar spēlētājiem par janvāri," jaunāko informāciju atklāja Čebotarjovs. "Tagad jānokārto arī pārējie parādi."

"Nākamās sezonas budžets, protams, nesegs visus izdevumus. Mums tikai spēlētājiem vien pēc KHL nolikuma jāmaksā ne mazāk par 250 miljoniem rubļu (3,9 miljoniem latu). Savukārt 174 miljoni (2,7 miljoni latu) - tās ir asaras un augstākā līga," pastāstīja "Lada" ģenerāldirektors.

"Nesen mani hokejisti uzaicināja uz sanāksmi ģērbtuvēs, un es atklāti viņiem izstāstīju par finansiālo situāciju," pastāstīja Čebotarjovs. "Ziniet, kas mani pārsteidza? Viņi teica, ka "mēs jums ticam, jo nešaubāmies par jūsu profesionalitāti". Viņi ir īsti vīrieši!"

Tomēr Čebotarjovs uzsvēra, ka situāciju varētu mainīt komandas sekmīgais sniegums sezonas izskaņā un jau tagad viņam zvanot vairāki potenciālie sponsori.

Jau ziņots, ka pēc sekmīga snieguma regulārās sezonas izskaņā "Lada" spēja nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs, kur šobrīd astotdaļfināla sērijā līdz trīs uzvarām ar 2-1 atrodas vadībā pār Krievijas klubu Maskavas CSKA un ir tikai vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas astoņu labāko vienību vidū.