Džeksona publiciste iesūdz dziedātāju par 44 miljoniem
Džeksons šopavasar - koncertā Londonā / AFP
2009. gada 12. maijs, 12:37

Džeksona publiciste iesūdz dziedātāju par 44 miljoniem

Jauns.lv

Maikla Džeksona publiciste un menedžere ir iesniegusi tiesā prasību par 44 miljionu dolāru piedziņu no dziedātāja. Viņa apgalvo, ka mākslinieks nav viņai samaksājis par paveikto darbu

Reimona Beina no Vašingtonas pie Džeksona strādājusi vairāk kā piecus gadus. Viņa bija dziedātāja preses sekretāre, pārstāvot viņu žurnālistu priekšā arī mazgadīgo pavešanas tiesas prāvas laikā. Pirms trim gadiem Džeksons viņu paaugstināja ieceļot par uzņēmuma Michael Jackson Co vadītāju un personīgo ģenerālmenedžeri.

Prasības pieteikumā teikts, ka Džeksons piekritis Beinai maksāt 10 procentus no jebkuriem darījumiem, kurus viņa noslēgs. Beina apgalvo, ka nav saņēmusi samaksu albūma Thriller 25 gadu jubilejas diska izdošanas organizēšanu, kā arī par palīdzību organizējot koncertu sēriju Londonā. Beina nav vienīgā bijusī Džeksona darbiniece, kas iesūdzējusi dziedātāju par algas nemaksāšanu. “Neraugoties uz tiesu darbimiem, kurus esmu uzsākusi, es neko nenožēloju. Nekā personīga - tikai bizness,” savāpaziņojumā teica Beina. “Maikls Džeksons manuprāt joprojām ir popa karalis!”