2009. gada 18. maijs, 14:16

Dita fon Tīza šokā par dramatisko zaudējumu Eirovīzijas konkursā

Jauns.lv

Losandželosa, 18.maijs, LETA. Amerikāņu rokmūziķa Merilina Mensona bijusī sieva Dita fon Tīza, kas uzstājās Eirovīzijas konkursā kopā ar vācu grupu "Alex Swings Oscar Sings", ir dziļi satriekta par starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija 2009" rezultātiem.

Pasaulslavenā striptīza dejotāja cerēja ar savu piedalīšanos Vāciju pārstāvošo mūziķu priekšnesumā palīdzēt tiem iegūt pirmo vietu, taču, neskatoties uz viņas pūliņiem, no 25 konkursa fināla dalībvalstīm grupa "Alex Swings Oscar Sings" ieguva tikai 20.vietu.

"Esmu satriekta un ļoti pārsteigta par to, ka labākās uzstāšanās nebija ne tuvu pirmajās vietās," rakstīja fon Tīza savā blogā vietnē "Twitter.com". "Dānija, Ukraina, Igaunija? Visām lielisks šovs un dziesmas. Šokējoši!" izteicās dejotāja par konkursa rezultātiem, kurā Igaunija ieguva piekto vietu, Ukraina - 12., bet Dānija - 13.vietu.

Tomēr fon Tīza ātri pārvarējusi sarūgtinājumu. "Dodos uz Kannām," viņa rakstīja nākamajā ierakstā. "Pirmdien es uzstāšos ar privātu šovu VIP zālē, un pārējo laiku tā būs viena vienīga izklaide! Esmu gatava!"