2009. gada 18. maijs, 18:31

Ķīnas amatpersonas liek nojaukt valstī pirmo topošo seksa izklaides parku

Jauns.lv

Pekina, 18.maijs, LETA--BBC. Ķīnas amatpersonas devušas rīkojumu nolīdzināt līdz ar zemi topošo valstī pirmo seksa tēmai veltīto izklaides parku, kuru oktobrī bija paredzēts atklāt Čoncinas pilsētā.

Izklaides parkā "Mīlas zeme" bija paredzēts izstādīt milzīgus ģenitāliju un kailu ķermeņu atveidojumus, kā arī izstādi par seksa vēsturi. Izklaides parka apmeklētājus bija arī plānots izglītot par seksa tehnikām un droša seksa metodēm.

Izklaides parka būvēšana jau kādu laiku ritēja pilnā sparā, līdz pagājušajā nedēļā par to sāka rakstīt vietējā prese.

"Sekss ir aizliegta tēma Ķīnā, bet cilvēkiem patiešām ir vajadzīga papildu informācija par to," laikrakstam "China Daily" pagājušajā nedēļā stāstīja parka vadītājs Ļu Sjaocins.

"Mūsu būvētais parks cilvēkiem nāks par labu. Es esmu atklājis, ka vairums cilvēku atbalsta manu ideju, bet man ir jāuzmanās, lai to neizveidotu vulgāru un neķītru," stāstīja parka veidotājs.

Līdz ar ziņu par "seksa parku" nonākšanu valsts medijos, informācija par to nonākusi līdz Komunistiskās partijas amatpersonām, kas devušas rīkojumu parku aizliegt un nolīdzināt līdz ar zemi.

Vietējās amatpersonas pēc nedēļas nogalē sarīkotām inspekcijām secināja, ka "parka saturs ir vulgārs un tas nav ne veselīgs, ne izglītojošs. Tam ir ļauna ietekme uz sabiedrību, un tas nekavējoties jānojauc".

Tēmas