Nepilngadīgas meitenes pavedējam sešu gadu cietumsods
112
2009. gada 26. maijs, 16:09

Nepilngadīgas meitenes pavedējam sešu gadu cietumsods

Jauns.lv

Par dzimumtieksmes apmierināšanu ar nepilngadīgu meiteni 34 gadus vecajam Viktoram Kozlovskim piespriests sešu gadu cietumsods.

Zemgales apgabaltiesas Aizkraukles pastāvīgā sesija V. Kozlovski atzinusi par vainīgu. Vardarbību, pretdabiski apmierinot dzimumtieksmi, viņš pielietojis pērnā gada 13. maijā ap pulksten 14.30 Aizkraukles rajonā netālu no šosejas Rīga-Daugavpils, ceļa posmā no Skrīveriem līdz Koknesei.

Mājupceļā no skolas meitene gāja gar šosejas malu, līdz pie viņas piestāja kāds sudrabots auto, mašīnas vadītājs piedraudējis ar nazi, licis sekot uz mežmalu un pieprasījis viņu seksuāli apmierināt. Meitene atteicās sēsties mašīnā, tādēļ vīrietis piespiedis apmierināt viņu turpat netālu šosejas krūmājos. Pēc tam viņš iesēdies auto un aizbraucis. Cietusī minējusi, ka garām braucis vilciens, kas, iespējams, vīrieti izbiedējis. Uzreiz pēc šī atgadījuma meitene un viņas ģimene par notikušo ziņoja policijai, tika sastādīts vīrieša fotorobots. V.Kozlovski izdevās aizturēt mēnesi pēc nozieguma. Viņš ir rīdzinieks un braucis pa Daugavpils šoseju darba sakarā, iepriekš nav bijis tiesāts.

Mediji ziņoja, ka aizturētais ir pazīstamā advokāta Vilhelma Kozlovska dēls. Viņš pats gan to ne noliedza, ne apstiprināja.

Jāpiebilst, ka Aizkraukles un Jēkabpils rajonos Rīgas – Daugavpils šosejas apkaimē bez vēsts ir pazudušas vairākas nepilngadīgas meitenes, par kuru likteni joprojām nekas nav zināms — pirms trim gadiem pazuda 16 gadus vecā Annemarija Indāna, bet pirms četriem — septiņgadīgā Laura Strazdiņa.

kasjauns.lv /foto: LETA