Madonna apsmādē igauņu dāvanu
2009. gada 20. augusts, 02:09

Madonna apsmādē igauņu dāvanu

Jauns.lv

Igaunijas pirmās lēdijas popdīvai Madonnai dāvinātais sporta tērps ticis izmests miskastē.

Igaunijas pirmās lēdijas Evelīnas Ilvesas popdīvai Madonnai sagatavotā dāvana - tautiskiem rakstiem rotāts sporta tērps - neesot ticis nodots dziedātājai laikā, kad viņa uzturējās Tallinā, lai sniegtu koncertu, un nonācis atkritumu tvertnē.

Par to trešdien ziņots interneta vietnē "Elu24.ee".

Saskaņā ar koncerta organizatoru vārdiem "Madonna nav piekritusi tikties ar Ilvesa kundzi, tāpēc viens no uzstāšanās organizatoriem Pēters Rebane aizkulisēs prezidenta kundzes dāvanu pasniedza popzvaigznes menedžerim, kurš aplūkoja sporta tērpu, sarauca degunu un pēc Rebanes aiziešanas izmeta to atkritumu tvertnē".

Saskaņā ar anonīmā avota pausto informāciju Madonnas menedžeris pat neesot popdīvai parādījis Ilvesa kundzes dāvinājumu, jo "tāda mēroga zvaigznēm neklājas dāvināt tādas nekulturālas [dāvanas]".

Madonna gan esot pieņēmusi koncerta organizatoru dāvanu, kas esot bijusi kāda dārga rota.

Epopeju ar sporta tērpu portāla "Elu24.ee" pārstāvjiem apstiprinājis arī kāds igauņu skatuves strādnieks. Pēc viņa vārdiem, sporta bikses ar nacionāliem rotājumiem nākamajā dienā bijušas kājās kādam serbam, kurš tāpat kā viņa igauņu kolēģis pēc Madonas uzstāšanās strādājis skatuves novākšanas darbos.

Jau ziņots, ka Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa sieva Evelīna popmūzikas karalienei Madonnai, kas 4.augustā uzstājās Tallinā, bija nolēmusi dāvināt ar tautiskiem rakstiem izrotātu sporta tērpu.

Ideja par šāda tērpa dāvināšanu radusies pašai prezidenta dzīvesbiedrei, kuru īpaši iedvesmojis fakts, ka abas sievietes - gan 41 gadu vecā Igaunijas pirmā lēdija, gan 51 gadu vecā amerikāņu dziedātāja - kaislīgi aizraujas ar veselīgu dzīvesveidu.

Madonnas koncerts Tallinas Dziesmu svētku laukumā 4.augustā notika viņas pasaules tūres "Sticky & Sweet Tour" ietvaros.


BNS

Tēmas