Pugačova mazdēla atgūšanā iesaistīs ANO, EDSO un Sarkano Krustu
Sabiedrība
2009. gada 8. septembris, 20:03

Pugačova mazdēla atgūšanā iesaistīs ANO, EDSO un Sarkano Krustu

Jauns.lv

Allas Pugačovas meita Kristīne Orbakaite, lai atgūtu savu dēlu Deniju, ir gatava šajā procesā iesaistīt arī starptautiskās organizācijas.

Nesen kā Groznijas tiesa nolēmusi, ka līdz jautājuma izskatīšanas beigām zēnam jāpaliek kopā ar tēvu, čečenu Ruslanu Baisarovu, kurš, kā jau ziņots, zēnu jūlija beigās paņēmis pie sevis un vairs nav atdevis mātei.

Tikmēr zēna vecāmāte Alla Pugačova ir apsolījusi, ka drīzumā izstāstīšot visu, par ko klusējusi šos gadus. Visticamāk, tas notikšot Andreja Malahova TV pārraidē „Lai runā”.

Savukārt Denija tēvs visus cenšas mierināt, sakot, ka dēls atrodoties Maskavā, apmeklējot skolu un viņam esot parādījusies pirmā mīlestība.

Baisarovs vēlreiz apstiprinājis to, ka konflikta pamatā esot Orbakaites un Pugačovas vēlme aizvest savu mazdēlu mācīties uz Maiami. Tēvs ir sašutis: „Es nesaprotu, kāpēc manam dēlam jābrauc uz svešu zemi, jāpamet visi tuvinieki un jādzīvo ar svešiem ļaudīm?”

Tajā pašā laikā viņš atzīst, ka nav maksājis Kristīnei alimentus. „Es to neesmu aizmirsis. Tā nav liela nauda. Ja Kristīne vēlas, mēs par to varam vienoties. Taču viņa ir bagāta meitene...” secina Baisarovs.

kasjauns.lv