VIDEO! Aktieris Hjū Džekmens pārtrauc izrādi neizslēgta mobilā dēļ
Kultūra
2009. gada 29. septembris, 17:33

VIDEO! Aktieris Hjū Džekmens pārtrauc izrādi neizslēgta mobilā dēļ

Jauns.lv

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens pārtraucis kādu Brodvejas izrādi, kad vienam no skatītājiem sāka zvanīt mobilais telefons. Noskaties VIDEO!

"Gribi atbildēt?" sacīja Džekmens, kad telefona zvans pēkšņi iztraucēja spriedzes pilnu ainu iestudējuma "A Steady Rain" nodošanas izrādē, ko oficiāli sāks demonstrēt no otrdienas. "Pacel telefonu, tas nekas," teica aktieris, neizejot no lomas un telefonam turpinot zvanīt. "Aiziet, vienkārši izslēdz to, mēs pagaidīsim, vienkārši pacel," turpināja Džekmena skatuves partneris Daniels Kreigs. "Nejūties neērti, vienkārši pacel," piebalsoja Džekmens, izsaucot no zāles smieklus un aplausus.

Amatieru video, kurā iemūžināts incidents, pirmdien kāds interneta lietotājs augšupielādēja failu koplietošanas vietnē "Youtube". Kā redzams uzfilmētajā materiālā, vainīgais acīmredzot nav vēlējies sevi nodot, baidoties no nosodījuma, tāpēc pēc telefona nemaz nesniedzās. Vēl pēc dažiem zvaniem tas beidzot apklusa.

Kīta Hafa luga "A Steady Rain" ir drāma par diviem Čikāgas policistiem, kas nejauši atdod vjetnamiešu zēnu kanibālam un sērijveida slepkavam, kas uzdodas par viņa tēvoci.

Hjū Džekmens, kas vislabāk pazīstams kā supervaronis Vilknadzis no filmām "X-Men" ("X-cilvēki"), iepriekšējo reizi spēlēja Brodvejā 2004.gadā "Tony" balvu ieguvušajā mūziklā "The Boy from Oz".

Pacel tak klausuli!

LETA REUTERS