112

Jaunietis atzīstas trīs automašīnu "Mazda" aizdedzināšanā Ogrē

Jauns.lv

Kāds 1987.gadā dzimis par automašīnas "VW Golf" zādzību aizturēts jaunietis aizvadītajās brīvdienās policistiem atzinies, ka aprīļa sākumā Ogrē aizdedzinājis trīs automašīnas "Mazda".

Jaunietis atzīstas trīs automašīnu "Mazda" aizdedz...

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, aptuveni pirms mēneša policija Ogrē fiksēja trīs automašīnu "Mazda" un vienas automašīnas "Chrysler Voyager" dedzināšanas gadījumus. Dedzinātāju toreiz atrast neizdevās.

Vēlāk, 24.aprīlī, policisti Ogrē uz ielas pamanīja kādu braucošu automašīnu "VW Golf", kura bija zagta. Pēc pakaļdzīšanās policija automašīnu apturēja un tās vadītāju - 1987.gadā dzimušo jaunieti - aizturēja.

Likumsargiem radās aizdomas, ka par zādzību aizturētais varētu būt saistīts arī ar nesenajiem automašīnu dedzināšanas gadījumiem pilsētā, taču sākotnēji jaunietis neatzinās.

Kā pastāstīja Sadovskis, aizvadītajās brīvdienās aizturētais tomēr atzinies policistiem, ka gribējis pavizināties ar svešām automašīnām, tāpēc mēģinājis spēkratos iekļūt un tos iedarbināt.

Automašīnas, kurās jaunietim nav izdevies iekļūt, viņš aizdedzinājis. Aizturētais atzinies, ka sadedzinājis trīs "Mazda" automašīnas, kuras viņam nav izdevies aizdzīt, taču "Chrysler Voyager", pēc jaunieša teiktā, esot aizdegusies pati.