112
2010. gada 5. jūnijs, 19:16

Raiskuma pagastā, nokrītot no motocikla, iet bojā 58 gadus vecs vīrietis

Jauns.lv

Pārgaujas novada, Raiskuma pagastā, nokrītot no motocikla, gāja bojā 58 gadus vecs vīrietis.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.20.45 Raiskuma pagastā, kāda nama pagalmā atrasts 1952.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Pēc liecinieku stāstītā mirušais vīrietis esot braucis ar motociklu "Honda", nokrita un notikuma vietā no gūtajām traumām nomira.

Ap plkst.17.15 Rīgā, Anniņmuižas bulvārī 1983.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi" notrieca velosipēdistu 2001.gadā dzimušu puisi, cietušais bērns ar traumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt ap plkst.14.20 Jūrmalā, Dārza un Ģertrūdes ielas krustojumā 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mitsubishi" notrieca gājēju 2001.gadā dzimušo puisi, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas bērns no slimnīcas atlaists mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 gadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 23 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņos cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki valstī aizturēja 33 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti 15 šādi likumpārkāpēji.

LETA

Tēmas