112
2010. gada 27. augusts, 10:32

Iereibis vadītājs notriec divus riteņbraucējus, viens vēlāk miris

Jauns.lv

Vakar Engures novadā iereibis automašīnas "BMW" vadītājs notrieca divus riteņbraucējus, no kuriem viens vēlāk slimnīcā nomira.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.15.30 autoceļa Sloka-Talsi 12.kilometrā 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW 520" alkohola reibumā, notrieca velosipēdistus - 1969.gadā dzimušu vīrietis un 1995.gadā dzimušu jaunieti. Cietušie velosipēdisti nogādāti slimnīcā, kur vēlāk vecākais no viņiem no gūtajām traumām nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, no tiem deviņos negadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums, no tiem četros cietuši cilvēki.

Kā informēja policijā, pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 15 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem pieci bija automašīnu vadītāji, bet desmit - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti septiņi šādi likumpārkāpēji - divi autovadītāji un pieci velosipēdu un mopēdu vadītāji.

LETA

Tēmas