2010. gada 1. oktobris, 15:28

Iepazīstamies – Huana četri brāļi seriālā!

Jauns.lv

Hosē Luiss Resendess (Hosē del Monte)

Dzimis 1978. gada 14. oktobrī Meksikā. Modelis un aktieris. 2003. gadā piedalījās Londonā notiekošajā skaistumkonkursā „Misters Pasaule” un palika ceturtajā vietā. Piedalījies gan teātru izrādēs un mūziklos, gan TV miniseriālos, kā arī telenovelēs.

Intereses: patīk cīņu mākslas, sports un literatūra. Šķīries.

Esekiēls Montalts (Pedro del Monte)

Dzimis 1977. gada 24. augustā Spānijā. Mākslas pasaulē vispirms parādījies kā mūziķis – kā dziedātājs un džeza grupas «Ejazz» trompetists. Aktiera karjeru sācis veidot tikai 2008. gadā, piedaloties vairākās ziepju operās. Neprecējies.

Fabiāns Rioss (Gaspars del Monte)

Dzimis 1980. gada 5. jūlijā Kolumbijā. Kolumbiešu aktieris un modelis. Aktiera karjera bija Fabiāna bērnības sapnis. Studējis aktiermeistarību Bogotas prestižākajās skolās. 2002. gadā tika apbalvots kā gada labākais jaunais aktieris. Precējies ar kolumbiešu aktrisi Jūliju Fereiru, ir meita Lusija.

Džonatans Islass (Lūkass del Monte)

Dzimis 1979. gada 15. novembrī Meksikā. Uz skatuves kāpa jau agri, piedaloties vairākās izrādēs. 2003. gadā apgūst aktiermeistarību „TV Azteca” skolā un sāk piedalīties telenovelēs. Interesē peldēšana, ekstrēmie sporta veidi, karatē.


Tēmas