Sabiedrība

Varoņu ielas posmā Rīgā uz 40 dienām slēgs satiksmi

Jauns.lv

Lai Austrumu maģistrālei izbūvētu estakādes laiduma konstrukcijas virs Varoņu ielas, no otrdienas 150 metru garā Varoņu ielas posmā abos virzienos tiks slēgta satiksme visiem transporta līdzekļiem, informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā (RDSD).

Varoņu ielas posmā Rīgā uz 40 dienām slēgs satiksm...

Satiksme tiks slēgta Varoņu ielas posmā pie Meža prospekta, un būvdarbi ilgs aptuveni 40 darbdienu. Iedzīvotāji šajā laikā aicināti izmantot apbraucamos ceļus. RDSD jau laicīgi atvainojas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem par sagādātajām neērtībām un lūdz iedzīvotājus būt iecietīgiem, kā arī sekot ceļa norādēm.

Būvdarbi Varoņu ielas posmā nepieciešami, lai līdz šā gada beigām varētu pabeigt darbus pie Austrumu maģistrāles posma.

Saskaņā ar Rīgas attīstības plānu 2006.-2018. gadam Austrumu maģistrāle paredzēta kā viena no maģistrālo ielu tīkla sastāvdaļām pilsētas centra apbraukšanai. Tā nodrošinās tranzīta satiksmes kustību, uzņemot galvenās pilsētas starprajonu transporta slodzes un izvadot to uz ārējo ceļu tīklu.

Austrumu maģistrāle atslogos Rīgas vēsturisko centru, Daugavas krastmalu un 11.novembra krastmalu no kravu autotransporta un tranzīta satiksmes, savienojot Viestura prospektu ar Dienvidu tiltu.

Atklātā konkursā tiesības veikt būvdarbus ieguva akciju sabiedrība "A.C.B.". Saskaņā ar līgumu Austrumu maģistrāli paredzēts pabeigt līdz šā gada oktobrim. Plašāka informācija par satiksmes organizācijas izmaiņām pieejama RDSD mājaslapā internetā.

BNS

Tēmas