Vakar trīs avārijās iesaistīti bērni, viens negadījuma rezultātā miris
112
2011. gada 26. marts, 12:39

Vakar trīs avārijās iesaistīti bērni, viens negadījuma rezultātā miris

Jauns.lv

Vakar reģistrētas trīs smagas autoavārijas ar bērnu līdzdalību - Daugavpilī puisītis notriekts uz gājēju pārejas, Beverīnas novadā zīdainis cietis automašīnu sadursmē, bet Rīgā zēns pēc avārijas nokļuvis reanimācijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

­

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāve Zane Maskaļonoka, vakar Daugavpilī ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā astoņus gadus vecs zēns. Vakarā, ap plkst.19, 11.novembra un Viestura ielas krustojumā 1988.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW Passat" uz gājēju pārejas notrieca 2002.gadā dzimušu puisēnu, kurš no gūtajām traumām mira.

Savukārt ap plkst.20.15 Beverīnas novadā, autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši 4.kilometrā, 1960.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi 100" iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "VW Golf", kuru vadīja 1983.gadā dzimusi sieviete.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas "Audi 100" pasažiere - 1966.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā. Avārijā arī cietis "VW Golf" vests zīdainis - 2010.gadā dzimusi meitenīte, kura nogādāta slimnīcā ar galvas traumām.

Ap plkst.17.15 Rīgā, Brīvības gatvē, 1961.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mazda" notrieca 2001.gadā dzimušu zēnu, kurš nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā ar politraumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, no tiem deviņos cieta cilvēki, viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, sešās cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 14 no tiem bija autovadītāji, astoņi - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti trīs šādi likumpārkāpēji, visi - autovadītāji.

Kasjauns.lv/LETA/Foto:Lita Krone/LETA

­