Rīgas svētkos Ziemeļblāzmā priecēs "Brīnumainais kino parks"
19.30 muzicēs retro orķestris „Bellaccord” ar koncertprogrammu „Labie gadi”.
Runā Rīga
2016. gada 8. augusts, 18:51

Rīgas svētkos Ziemeļblāzmā priecēs "Brīnumainais kino parks"

Jauns.lv

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” aicina uz Rīgas 815. gadadienas svinībām 13. augustā no 12.00 līdz 22.00.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Svētki tiks atklāti ar muzikālu festivāla “Tekstilmozaīka” tērpu parādi Ziemeļblāzmas pils parkā un pie tās Skatu torņa, izbaudot kino modes eleganci.

Pēc atklāšanas visā parka teritorijā apmeklētājus gaidīs radošas un izglītojošas darbnīcas un svētku viesi varēs baudīt daudzveidīgu izklaides programmu. Darbosies kino paviljons ar radošajām darbnīcām, leļļu darbnīca un kinozāle bērniem Tējas namiņā. Apmeklētājiem būs iespēja iejusties dažādu spēlfilmu  aktieru tēlos, kā arī iepazīties ar kino tapšanas posmiem, kurus piedzīvo aktieris kino provēs, lai tiktu pieņemts filmēšanas laukumā. Omulībai 14.20 muzicēs pūtēju kvintets „Piecatā”, bet 15.00 - vienmēr jautrais un atraktīvais orķestropēds un „Mirage Jazz Orchestra” diksilends programmā „Sapņu komanda”.

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” Kamerzālē no 12.00 līdz 19.00 tiks demonstrētas īsfilmas un kinohronikas par Rīgu, spēlfilma „Rainis” (1945), Dokumentālā filma “Dzintara latvietis 87”, "Dokumentālists" un "Mans tēvs baņķieris".

Kultūras pils „Ziemeļblāzma” Lielajā zālē svētku apmeklētājus priecēs vairākas koncertprogrammas:  

16.30 koncertprogrammā  „Jums, Maestro!” muzicēs Rīgas mūzikas skolu apvienotais simfoniskais orķestris, solisti Aija Vītoliņa un Daumants Kalniņš.

18.00 Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra čellu kameransamblis „Dream team” uzstāsies ar koncertprogrammu „Latviešu un ārzemju kino mūzikas zelta mirkļi”.

19.30 muzicēs retro orķestris „Bellaccord” ar koncertprogrammu „Labie gadi”.

21.00 Happy Dance Studio “Kaija” ar dejas izrādi pēc Ričarda Baha grāmatas “Kaija vārdā Džonatans Livingstons” motīviem.

Vairāk par programmu uzziniet šeit .

IEEJA BEZ MAKSAS.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto