112
2011. gada 11. jūlijs, 09:09

Pēc traktora apgāšanās gājis bojā vīrietis

Jauns.lv

Vakar Krāslavas novadā apgāzās traktors, kā rezultātā gāja bojā kāds 67 vecs vīrietis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Kaplavas pagasta Varnavičos apgāzās traktors T-25. Pēc traktora apgāšanās gāja bojā 1944. gadā dzimis vīrietis. Patlaban policijas darbinieki noskaidro notikušā apstākļus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informāciju par notikušo negadījumu saņēma ap plkst.13.20. Kā pastāstīja dienesta preses pārstāve Inga Vetere, traktors bija braucis pa ceļu lejā no kalna, iebraucis grāvī un apgāzies, bet tā vadītājs iespiests zem traktora un miris notikuma vietā.

Tā kā negadījums notika nomaļā vietā, pagaidām nav precīzi zināms, kad traktors apgāzies.

Savukārt Jūrmalā, Kolkas un Zvīņu ielas krustojumā, vakar sadūrās automašīna "Seat", kuru vadīja 1971. gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Audi", kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādātas automašīnas "Seat" pasažieres - 1973., 1978. un 1980. gadā dzimušas sievietes.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 negadījumos cieta cilvēki, un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, piecās avārijās cieta cilvēki.

Kopumā pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 64 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 23 bijuši autovadītāji, bet 41 - velosipēdu un motorolleru vadītājs.

Rīgas reģionā aizturēti 28 transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, deviņi - autovadītāji, 19 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA

Tēmas