112
2011. gada 7. augusts, 11:01

Motocikla avārijā dzīvību zaudējis vīrietis

Jauns.lv

Vakar Madonas novada Lazdonas pagastā avarēja motocikls "BMW", ceļu satiksmes negadījumā viens cilvēks gāja bojā, bet vēl viens guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Valsts policijā informēja, ka autoceļa Madonas-Pļaviņas 5.kilometrā motocikls "BMW" nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma vietā gāja bojā 1963.gadā dzimis vīrietis, bet 1993.gadā dzimušais vadītājs ievietots slimnīcā Madonā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, avārijās cietuši 19 cilvēki.

Valsts policijā informēja, ka divi cilvēki piektdien, 5.augustā, cietuši negadījumā Ādažu novadā autoceļa Rīga - Ainaži 9.kilometrā, kur plkst.21.15 sadūrās četri transportlīdzekļi - automašīna "Audi", "Volkswagen", automašīna "Scania" ar piekabi un automašīna "Scania". Avārijā cieta 1991.gadā dzimis vīrietis, kurš guvis smadzeņu satricinājumu un sasitumus un nogādāts slimnīcā. Negadījumā cieta arī 1993.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā, jo guvusi smadzeņu satricinājumu un sasitusi galvu. Cietušie bija braukuši vieglajā automašīnā, bet viens no šajā avārijā iesaistītajiem transportlīdzekļiem bija pasažieru autobuss, kura pasažieri nav cietuši.

Negadījumā Rēzeknes novadā vakar cieta mopēda vadītājs. Satiksmes negadījums notika Silmalas pagastā, saduroties mopēdam un automašīnai "Toyota Land Cruiser". Negadījumā cietušais mopēda vadītājs nogādāts slimnīcā.

Tukuma novadā cietušas piecas personas, automašīnai "VW Passat" nobraucot no ceļa un apgāžoties. Automašīnas vadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu attiecībā pret ceļa segumu.

Iecavā, Edvarta Virzas ielā, automašīnas "VW Caravela" 1992.gadā dzimušais vadītājs netika galā ar transportlīdzekli, automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Avārijā cietis pats transportlīdzekļa vadītājs.


LETA