112
2011. gada 29. septembris, 11:42

Krustpils novadā peldoties noslīkst vīrietis

Jauns.lv

Pirmdien Krustpils novada Atašienes pagastā, peldoties Marinzejas ezerā, noslīcis kāds vīrietis, bet tikai vakar vakarā izdevies atrast viņa līķi.

Kā pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Šembele, 26.septembrī plkst.11.07 VUGD saņēma informāciju, ka Marinzejas ezerā ir noslīcis cilvēks. Pirmajā dienā, veicot meklēšanas darbus gan virs, gan zem ūdens, noslīkušo neizdevās atrast.

Arī vakar meklēšanas darbi turpinājās, un tikai pašā vakarā 46 gadus vecais vīrietis tika atrasts apmēram 30 metru attālumā no krasta, trīs līdz četru metru dziļumā. Patlaban visus notikušā apstākļus izmeklē Valsts policija.

Pēc aculiecinieku stāstītā, vīrietis bija devies peldēties un ezera vidū sācis slīkt. To pamanījuši krastā esošie makšķernieki, kuri steigušies viņu glābt, bet nesekmīgi.

Ugunsdzēsēji-glābēji izsaka pateicību makšķerniekiem, kuri abas dienas, kamēr tika veikti meklēšanas darbi, atradās notikuma vietā un sniedza visu nepieciešamo informāciju, lai varētu atrast noslīkušo.

Šogad VUGD darbinieki kopumā no Latvijas ūdenstilpnēm izcēluši 78 noslīkušu cilvēku mirstīgās atliekas.

LETA