112
2011. gada 3. novembris, 11:03

Rīgā notriekta 17 gadus veca gājēja

Jauns.lv

Vakar Rīgā automašīna "Škoda" notriekusi 17 gadus vecu jaunieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Braslas ielā automašīna "Škoda" notrieca 1994. gadā dzimušu jaunieti, kura ar lūzumiem un galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Vienības gatvē, sadūrās trīs automašīnas - "Daewoo Matiz", "Mazda" un kravas automašīna "Mercedes-Benz". Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas "Daewoo Matiz" vadītāja, 1973. gadā dzimusi sieviete, kura ar ribas lūzumu, galvas traumu un ķermeņa sasitumiem nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 38 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 16 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 27 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem deviņi bijuši autovadītāji, bet 18 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA