Stepaņenko uzdod Mājokļu un vides departamentam ievietot informāciju par brīvajiem dzīvokļiem
Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko uzdevis ievietot pilnīgu informāciju par brīvajiem dzīvokļiem.
Runā Rīga
2012. gada 18. septembris, 13:18

Stepaņenko uzdod Mājokļu un vides departamentam ievietot informāciju par brīvajiem dzīvokļiem

Jauns.lv

Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko šodien Mājokļu un vides departamentam uzdevis sagatavot un ievietot departamenta interneta vietnē: www.mvd.riga.lv pilnīgu informāciju par brīvajiem dzīvokļiem, kurus pašvaldība var piedāvāt izīrēšanai.

„Patlaban ar brīvo dzīvokļu sarakstu var iepazīties tikai departamentā. Ir nepieciešams šo informāciju publiskot, lai ikviens interesents var redzēt, kur atrodas šie brīvie dzīvokļi, kāds ir to plānojums un labiekārtojuma līmenis. Esmu arī uzdevis pievienot klāt vizuālos materiālus un fotogrāfijas. Tas būs vēl viens pasākums, kas reāli mazinās iespējamos korupcijas riskus,” saka V.Stepaņenko.

Vienlaikus V.Stepaņenko ir uzdevis Mājokļu un vides departamentam sagatavot dokumentus par Dzīvokļu pārvaldes komisijas, kura pieņem lēmumus par personu reģistrēšanu dzīvokļu rindā, paplašināšanu, paredzot arī Rīgas domes deputātu iekļaušanu tās sastāvā.

Saskaņā ar spēkā esošo kārtību, lēmumus par dzīvojamo telpu izīrēšanu pieņem Rīgas domes Dzīvojamo telpu izīrēšanas komisija, kuras sastāvā ir deputāti no visām Rīgas domē ievēlētajām partijām.

Karlīna Timofejeva/Foto: Lita Krone/LETA

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību