112

Limbažu novadā avārijā cietuši divi cilvēki

Jauns.lv

Vakar Limbažu novadā pēc vieglās automašīnas avārijas slimnīcā nogādāti divi cilvēki.

Limbažu novadā avārijā cietuši divi cilvēki...

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka autoceļa Ārciems-Braslava 1.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu "VW" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No avarējušās automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta 1996.gadā dzimusi jauniete un 1989.gadā dzimis vīrietis. Patlaban policijas darbinieki noskaidro, kurš no cietušajiem vadīja transportlīdzekli.

Savukārt Babītes novadā, uz autoceļa Skulte-Liepāja, pie autobusu pieturas Benuži, automašīna "VW" notrieca gājēju, 1962.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 29 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 14 avārijas, kurās cieta viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 28 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 14 no tiem bija autovadītāji, 14 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 14 transportlīdzekļu vadītāji - astoņi autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA