Runā Rīga

Izsludina sabiedrības integrācijas projektu konkursu

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina sabiedrības integrācijas projektu konkursu nevalstiskajām un reliģiskajām organizācijām, kas darbojas Rīgā, un kuru darbība saistīta ar sabiedrības integrācijas jautājumiem.

Izsludina sabiedrības integrācijas projektu konkur...

Kā Kasjauns.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, konkurss tiek rīkots, lai sniegtu finansiālu atbalstu tādiem projektiem, kas sekmē saliedētas sabiedrības veidošanos, un kuru pamatā ir demokrātiskas nacionālas valsts vērtības.

Finansējums dažādu sabiedrības integrācijas projektu īstenošanai tiks piešķirts šādās tematiskās jomās: pilsoniskās līdzdalības un savstarpējās sadarbības attīstība, sociālās integrācijas veicināšana, kā arī iecietības veicināšana un jebkādas diskriminācijas novēršana. Projektu pieteikumus vērtēs divās grupās. Mazo projektu grupā, kur projektu īstenošanai plānots piešķirt finansējumu līdz 1000 latiem un lielo projektu grupā, kur projektu realizēšanai piešķirs no 1000 līdz 5000 latiem. Projektu īstenošana jāplāno laikā no 2013. gada 1. marta līdz 2013. gada 15. novembrim.

Konkursa nolikums, kā arī saistītie dokumenti pieejami RD IKSD interneta vietnē: www.iksd.riga.lv . Projektu pieteikumi jāiesniedz RD IKSD (K.Valdemāra ielā 5) Klientu apkalpošanas centrā līdz 2013. gada 23. janvāra plkst. 16.00.

Projekta pieteikuma elektroniskā versija jānosūta uz e-pasta adresi: ilze.grintale@riga.lv ar norādi „Pieteikums konkursam”. Projektu pieteicējiem ir iespēja piedalīties projektu pieteikumu izstrādes informatīvajā seminārā, kas notiks 2013. gada 10. janvārī no plkst. 14.00 līdz 16.00 Rīgas domē (Rātslaukums 1) 508. telpā. Pieteikties semināram iespējams līdz 2013. gada 8. janvārim, rakstot uz e-pastu ilze.grintale@riga.lv.