Divu automašīnu sadursmē gājusi bojā sieviete un trīs gadus veca meitenīte
Piesnigušais mežs un apledojušais ceļš Madonas novadā.
112
2012. gada 22. decembris, 09:55

Divu automašīnu sadursmē gājusi bojā sieviete un trīs gadus veca meitenīte

Jauns.lv

Madonas novadā kravas un vieglās automašīnas sadursmē vakar gājusi bojā sieviet un trīs gadus veca meitenīte, viens cilvēks cietis.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse, negadījumā uz ceļa Madona - Pļaviņas sadūrās kravas automašīna "Renault", kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis, un vieglo automašīnu "Audi A4", kuru vadīja 1980.gadā dzimusi sieviete.

Negadījuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā "Audi" vadītāja un pasažiere, 2009.gadā dzimusi meitene. 1977.gadā dzimis vīrietis nogādāts slimnīcā.

Par notikušo sākts kriminālprocess, policija noskaidro negadījuma apstākļus.

Jelgavas novada Platones pagastā uz Lielvircavas ceļa kāda 1994.gadā dzimusi sieviete bez autovadītāja apliecības netika galā ar automašīnas "BMW 520" vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās laternā.

BMW vadītāja, kā arī automašīnas pasažiere, 1993.gadā dzimusi sieviete, ar dažādām traumām nogādātas slimnīcā.

Kopā pagājušajā diennaktī reģistrēts 91 satiksmes negadījums, no tiem septiņos negadījumos cietuši astoņi cilvēki. Divi cilvēki gājuši bojā.

Alkohola reibumā aizturēt 12 transportlīdzekļu vadītāji, no tiem deviņi autovadītāji, trīs - velosipēdu vai motorolleru vadītāji.

Noformēti 120 pārkāpumu protokoli par ātruma pārsniegšanu.

LETA/Foto: Lita Krone/LETA