Noskaidroti Rīgas Tehniskās universitātes Mis un Misters 2013. FOTO
Titulu „Mis RTU 2013”ieguvēja Inženierekonomikas un vadības fakultātes studente Kristiāna Lauciņa – Veinere un titula „Misteru RTU 2013” ieguvējs Transporta un mašīnzinību fakultātes students Uldis Zunda.
Sabiedrība
2013. gada 19. februāris, 18:02

Noskaidroti Rīgas Tehniskās universitātes Mis un Misters 2013. FOTO

Jauns.lv

Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) pagājušās nedēļas nogalē norisinājās studentu konkurss „Mis un Misters RTU 2013”, kurā par šā titula iegūšanu sacentās 10 talantīgākie RTU studenti.

Titulu „Mis RTU 2013”ieguva Inženierekonomikas un vadības fakultātes ((IEVF) studente Kristiāna Lauciņa - Veinere, savukārt par „Misteru RTU 2013” kļuva Transporta un mašīnzinību fakultātes (TMF) students Uldis Zunda.

Finālā studenti klātesošos pārsteidza ar profesionāli veidotiem individuāliem un kopīgiem priekšnesumiem, kā arī prezentēja savas personības, atbildot uz āķīgiem jautājumiem un demonstrējot lieliskus video par sevi.

Lai noskaidrotu radošāko, atraktīvāko un pievilcīgāko RTU studenti un studentu, finālistus vērtēja kompetenta žūrija: RTU Studentu kluba direktore Asja Visocka (žūrijas priekšsēdētāja), RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis, RTU Studentu parlamenta prezidents Juris Iljins, Latvijas Mākslas akadēmijas rektors profesors Aleksejs Naumovs, „Swedbank jauniešu segmenta vadītāja Ieva Langenfelde un „Mis Latvija 2011” titula ieguvēja Eva Dombrovska.

Konkursa norises laikā no decembra līdz pat finālam ikvienam bija iespēja atbalstīt savus favorītus, tādējādi noskaidrojot skatītāju simpātiju. Tika saņemtas vairāk nekā 18 000 balsis, un titulu „Mis RTU Simpātija 2013” pārliecinoši ieguva IEVF studente Kristiāna Lauciņa - Veinere, savukārt titulu „Misters RTU Simpātija” - Enerģētikas un elektrotehnikas (EEF) students Gundars Āboliņš. Par „Mis RTU Foto 2013” kļuva Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes (APF) studente Anastasija Smirnova. Paralēli nominācijām speciālbalvas pasniedza arī konkursa atbalstītāji: RTU Ķīpsalas peldbaseins sveica APF studenti Anastasiju Smirnovu un IEVF studenti Viktoriju Kalašņikovu. Vērojot iespaidīgos fināla priekšnesumus, žūrija nolēma piešķirt arī īpašu Rektoru speciālbalvu - par pozitīvismu un īpašo smaidu to saņēma IEVF studente Irina Frolova.

Līdz pat agram rītam pasākuma apmeklētājus svinīgajā ballē priecēja muzicēja grupa „The Picture”.

Konkursā „Mis un Misters RTU 2013” tika vērtēta RTU studējošo erudīcija, dejotprasme, prezentācijas prasmes un tamlīdzīgi. Katrs konkursants konkursa finālam bija sagatavojis speciālu priekšnesumu, kurā atklāja savus talantus, tika demonstrētas arī pašu konkursantu režisētas videoprezentācijas.

Lai sagatavotu studentus finālam, ar konkursa finālistiem vairākus mēnešus strādāja skaistumkopšanas un skatuves mākslas profesionāļi.

Konkurss „Mis un Misters RTU” notiek reizi divos gados, to organizē RTU Studentu parlaments sadarbībā ar RTU Studentu klubu.


Kasjauns.lv/Foto: Rīgas Tehniskā universitāte