112
2013. gada 27. marts, 10:07

Siguldas novadā avārijā cietuši trīs cilvēki

Jauns.lv

Vakar Siguldas novadā divu automašīnu sadursmē cietuši trīs cilvēki, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Allažu pagastā, autoceļa Garkalne-Mālpils un Inčukalns-Ropaži krustojumā, vakar sadūrušās automašīna "VW", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Audi", kuru vadīja 1981.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas "Audi" vadītāja, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā, kā arī šīs automašīnas pasažieres - 1980. un 1982.gadā dzimušas sievietes, kuras mediķi nogādāja slimnīcā.

Savukārt Kuldīgā, Dārzniecības ielā, 1971.gadā dzimis vīrietis brauca ar motociklu un nokrita. Motocikla vadītājs ar abu kāju lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 21 avārija, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Četri no tiem bija autovadītāji, seši - velosipēdu un motorolleru vadītāji un divi traktoru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji, viens autovadītājs, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA