Centrāltirgū dziedās koris no Zviedrijas
Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljons.
Runā Rīga
2013. gada 13. jūnijs, 14:51

Centrāltirgū dziedās koris no Zviedrijas

Jauns.lv

Piektdien, 14. jūnijā, plkst. 14.00 Centrāltirgus sakņu paviljonā notiks Stokholmas kora Kurrykören no Zviedrijas akapella koncerts, kura dziedātāji izpilda dažādas dziesmas no Georga Frīdriha Hendeļa „Aleluja” un Johana Sebjastiana Baha „Magnificat” līdz Fredija Merkūrija un „Queen” dziesmai „Bohemian Rhapsody”, portālu Kasjauns.lv informēja Rīgas domē.

RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs: „Liels prieks, ka pateicoties Zviedrijas vēstniecības Rīgā atsaucībai ne pirmo gadu esam raduši iespēju sarīkot zviedru koru koncertus Centrāltirgū. Šoreiz tas ir Kurrykören no Stokholmas, kas ir gatavi iepriecināt ikvienu Centrāltirgus sakņu paviljona pircēju un tirgotāju ar brīnišķīgu akapella koncertu, ļaujot izbaudīt nepieredzētus mirkļus tirgū.”

Kurrykören ir dibināts pirms 15 gadiem un šobrīd apvieno 45 dzīvespriecīgus dziedātājus – Kurrykören jauniešu kora vecākus. Par augstvērtīgu māksliniecisko kvalitāti rūpējas kora līderis – operas tenors un mūzikas pasniedzējs Bengts Gustafsons. Centrāltirgū zviedru koris rīdziniekus iepriecinās ar dziesmām angļu un zviedru valodā. Koncerts bez maksas.

Karlīna Timofejeva, Foto: Lita Krone/LETA

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību