Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Skatītāji par Liepājas teātra labākajiem aktieriem atzinuši Inesi Kučinsku un Egonu Dombrovski
Aktieris Egons Dombrovskis Dž.Dž.Džilindžera veidotajā izrādē "Lukrēcija Bordžija".
Kultūra

Skatītāji par Liepājas teātra labākajiem aktieriem atzinuši Inesi Kučinsku un Egonu Dombrovski

Jauns.lv

Liepājas Kultūras pārvaldes organizētajā aptaujā skatītāji par labāko Liepājas teātra aktrisi aizvadītajā sezonā atzinuši Inesi Kučinsku, bet labākā aktiera gods ticis Egonam Dombrovskim, informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Skatītāji par Liepājas teātra labākajiem aktieriem...

Par labāko Liepājas teātra aktrisi otrā plāna lomā skatītāji atzinuši Everitu Pjatu, bet par labāko aktieri otrā plāna lomā - Gati Maliku. Par šīs sezonas veiksmīgāko Liepājas teātra izrādi skatītāji atzinuši krievu režisora Konstantīna Bogomolova veidoto iestudējumu "Stavangera (Pulp People)". Otro un trešo vietu skatītāju balsojumā ieguva režisora Dž.Dž.Džilindžera veidotās izrādes "Lukrēcija Bordžija" un "Atsaldētais".

16.jūnijā, ar muzikālo leģendu "Minhauzena precības" noslēdzoties 106.teātra sezonai, Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins pateicās visiem skatītājiem un uz skatuves aicināja Liepājas Kultūras pārvaldes pārstāves Leldi Vīksnu un Maiju Kalniņu, kuras paziņoja skatītāju aptaujas rezultātus. Jau sesto gadu tiek rīkota aptauja, lai uzzinātu skatītāju viedokli par teātra sezonu - ikviens skatītājs tika aicināts nobalsot par labāko iestudējumu un aktieriem.

Šogad tika saņemtas 1580 skatītāju anketas. Vērā tika ņemts elektroniskais balsojums, balsojums teātrī, kā arī ekspertu viedoklis.

19.jūnijā savu vērtējumu par sezonu izteiks arī teātra kritiķi un eksperti, Dailes teātrī paziņojot šīs sezonas "Spēlmaņu nakts" balvas nominācijas.


LETA/ Foto: Ziedonis Safronovs (publicitātes foto)