Viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija" izcēlies neliels ugunsgrēks, kas veiksmīgi nodzēsts. FOTO
Pēc nesenā traģiskā Rīgas pils ugunsgrēka daudzi rīdzinieki pamatoti satraucās, pirmdienas pēcpusdienā redzot, ka centra virzienā traucas vairākas ugunsdzēsēju mašīnas. Šoreiz, par laimi, viss beidzās salīdzinoši veiksmīgi - nelielais ugunsgrēks viesnīcas pagrabā tika drīz vien nodzēsts.
112
2013. gada 8. jūlijs, 18:38

Viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija" izcēlies neliels ugunsgrēks, kas veiksmīgi nodzēsts. FOTO

Jauns.lv

Viesnīcas "Radisson Blu Hotel Latvija" pagrabā šovakar aizdegās kādas caurules siltumizolācija, taču ugunsgrēks tika veiksmīgi nodzēsts un cilvēki tajā necieta.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inga Vetere, kā jau uz paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkiem arī šoreiz uz viesnīcu izbrauca liels skaits ugunsdzēsēju mašīnu.

Augstceltnes pirmajā stāvā bija izveidojies sadūmojums, tāpēc nācās evakuēt dažus cilvēkus, taču masveida viesu evakuācija nebija nepieciešama.

Caurules siltumizolācija dega trīs kvadrātmetru platībā. Izsaukumu uz viesnīcu VUGD saņēma plkst.17.43, bet ugunsgrēks tika lokalizēts plkst.18.27.

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, lai operatīvie dienesti varētu netraucēti strādāt, ugunsgrēka dēļ uz laiku nācās slēgt kustību Elizabetes ielas un Baznīcas ielas krustojuma rajonā.


LETA/ Foto: Anete Janševica