112
2013. gada 2. decembris, 09:29

Rīgā automašīna notriekusi iereibušu sievieti

Jauns.lv

Vakar Rīgā kāds vīrietis ar automašīnu uzbraucis alkohola reibumā esošai sievietei, informēja Valsts policijas sabiedrisko attiecību vecākā inspektore Sintija Virse.

Negadījums notika vakar ap plkst.4 Brīvības ielā, kad 1954.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Škoda", uzbrauca gājējai, 1986.gadā dzimušai sievietei, kas bija alkohola reibumā. Cietusī ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Vakar priekšpusdienā Siguldas novada Allažu pagastā uz autoceļa Sigulda-Allaži-Ausmas, 8.kilometrā notikusi sadursme starp 1985.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Opel Zafira" un 1991.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Volvo S60". Negadījumā cietis "Volvo" pasažieris - 1992.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Durbes novadā sestdienas vakarā 1969.gadā dzimusi sieviete, braucot ar automašīnu "Nissan" pa autoceļu Liepāja-Rīga, nav izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar spēkrata vadību, kas sāka slīdēt un iebrauca grāvī. Automašīnas vadītāja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem ar cietušajiem bijuši septiņi negadījumi, cietuši astoņi cilvēki, bojāgājušo nav.

LETA