Vestbruks un Durants divatā iemet 71 punktu,"Thunder" izlīdzina rezultātu sērijā ar "Spurs"
Kevins Durants (#35) un Rasels Vestbruks (#0) oponentu grozā divetā sameta 71 punktu.
Basketbols
2014. gada 28. maijs, 10:49

Vestbruks un Durants divatā iemet 71 punktu,"Thunder" izlīdzina rezultātu sērijā ar "Spurs"

Jauns.lv

Rasels Vestbruks un Kevins Durants otrdien kopā guva 71 punktu, palīdzot Oklahomasitijas "Thunder" vienībai panākt izlīdzinājumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsērijā.

Dueļa ceturtajā mačā "Thunder" ar 105:92 (26:20, 32:23, 25:24, 22:25) savā laukumā uzvarēja pērnā gada turnīra finālisti Sanantonio "Spurs". Šis "Thunder" komandai bija otrais panākums pēc kārtas, kas sērijā līdz četriem panākumiem ļāva panākt neizšķirtu 2-2.

Šajā mačā Vestbruks sameta 40 punktus, izpildīja desmit rezultatīvas piespēles, pārtvēra piecas bumbas un izcīnīja piecas bumbas zem groziem, bet šīs sezonas līgas vērtīgākais spēlētājs Durants izcēlās ar 31 punktu.

Tikmēr "Spurs" komandā rezultatīvākie spēlētāji bija francūži Tonijs Pārkers un Boriss Diavs, kuri sameta pa 14 punktiem.

Cīņas sākumā "Spurs" izvirzījās vadībā ar 8:0, šajā laikā sešus punktus iemetot Kavi Leonardam, tomēr ceturtdaļas priekšpēdējā minūtē jau pirmoreiz vadību pārņēma mājinieki, otrās ceturtdaļas ceturtajā minūtē esot jau priekšā ar 34:24. Pēc puslaika "Thunder" bija vadībā ar 58:43, novedot maču līdz drošai uzvarai.

Regulārajā sezonā "Thunder" pārspēja "Spurs" visos četros savstarpējos mačos. Piekto šīs sērijas cīņu komandas ceturtdien aizvadīs Sanantonio.

"Thunder" NBA finālu sasniedza 2012.gadā, "Spurs" to paveica pērn, tomēr abas reizes Rietumu konferences spēcīgākā komanda piekāpās Maiami "Heat".

Kā ziņots, Austrumu konferences finālsērijā pašlaik "Heat" ar 3-1 uzvar Indiānas "Pacers" komandu. "Heat" vienība šogad cer ceturto reizi pēc kārtas sasniegt izslēgšanas turnīra finālu.

LETA/Foto: AFP/LETA