Rudņeva konkurents Lasoga noslēgs ilgstošu līgumu ar Hamburgas HSV
Sezonas gaitā Pjērs Mišels Lasoga guva 13 vārtus.
Futbols
2014. gada 1. jūlijs, 13:09

Rudņeva konkurents Lasoga noslēgs ilgstošu līgumu ar Hamburgas HSV

Jauns.lv

Vācijas bundeslīgas futbola komanda Hamburgas SV (HSV), kuras paspārnē atrodas arī Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, jau otrdien parakstīs līgumu ar savu pagājušās sezonas uzbrukuma līderi Pjēru Mišelu Lasogu, vēsta Vācijas mediji.

Pagājušajā sezonā Lasoga bija izīrēts Hamburgai no Berlīnes "Hertha" vienības, bet šajā vasarā viņu kā galveno mērķi papildinājumiem bija izvirzījusi Anglijas premjerlīgas komanda Ņūkāslas "United".

Sezonas gaitā Lasoga guva 13 vārtus, kā arī, tieši pateicoties vācieša precīzam raidījumam otrajā pārspēlē, saglabāja vietu bundeslīgā.

"Hertha" komanda par 22 gadus vecā Lasogas pārdošanu vēlējās saņemt 12 miljonus dolāru, HSV esot piedāvājusi astoņus miljonus, bet noslēgumā abas puses vienojušās par desmit miljoniem.

Lai atgūtu Lasogas iegādē iztērētos līdzekļus, HSV komanda varētu pārdot Leverkūzenes "Bayer" turku uzbrūkošā stila pussargu Hakanu Kalhanoglu, kurš iepriekšējā sezonā izpildīja 11 precīzus sitienus.

Rudņevs pagājušo sezonu iesāka HSV komandā, tomēr vēlāk tika izīrēts "Hannover 96" komandai līdz sezonas beigām. Kaut tika prognozēts, ka "Hannover 96" izmantos iespēju viņu izpirkt, klubs šādu soli nespēra, kas nozīmē, ka jaunajai sezonai Rudņevs gatavojas HSV sastāvā.

Kā ziņots, HSV komanda aizvadītajā sezonā vietu bundeslīgā saglabāja vien pārspēlēs, kad uzvarēja Firtes "Greuther" futbolistus. Līdz ar to HSV komanda joprojām ir vienīgā kopš bundeslīgas izveides 1963.gadā, kas tajā nekad nav zaudējusi vietu.

LETA/Foto: EPA/LETA