Bijušais vefietis Renfro apspēlē NBA čempionus un Pārkeru
Kādreizējam "VEF Rīga" saspēles vadītājam Aleksam Renfro daudz sanāca spēkoties ar vienu no pasaules labākajiem šīs pozīcijas spēlētājiem Toniju Pārkeru.
Basketbols
2014. gada 9. oktobris, 13:22

Bijušais vefietis Renfro apspēlē NBA čempionus un Pārkeru

Jauns.lv

Negaidītu zaudējumu pārbaudes spēlē trešdien piedzīvoja iepriekšējās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Sanantonio "Spurs", kas Vācijā ar rezultātu 93:94 (26:18, 28:29, 21:26, 18:21) piekāpās vietējai Berlīnes "Alba" komandai.

Vēl sešas sekundes pirms pamatlaika beigām "Alba" zaudēja ar četriem punktiem, tomēr sākotnēji Redžijs Redings realizēja tālmetienu, bet īsu brīdi vēlāk viņš atņēma bumbu Timam Dankanam, piespēlējot Džamelam Maklīnam, kurš līdz ar beigu signālu panāca mājiniekiem uzvaru.

Kopā šajā mačā Maklīns astoņkārtējo Vācijas čempionu labā guva 18 punktus un izcīnīja desmit bumbas zem groziem, bet pa 15 punktiem iemeta kādreizējais Latvijas komandas "VEF Rīga" spēlētājs Alekss Renfro un Klifords Hemonds.

Tikmēr "Spurs" rindās francūzis Tonijs Pārkers izcēlās ar 28 punktiem, bet pa 14 punktiem guva aizvadītās sezonas NBA finālsērijas vērtīgākais basketbolists Kavi Leonards un Dankans, kura kontā bija arī desmit bumbas zem groziem.

Eiropas tūres nākamajā mačā "Spurs" sestdien sacentīsies ar seškārtējiem Turcijas čempioniem Stambulas "Fenerbahce".

Jaunā NBA sezona sāksies oktobra beigās.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA