Jaunā māmiņa Iveta atgriežas Latvijā, lai uzlabotu formu un piedalītos konkursā
Iveta vēlas izskatīties vēl labāk.
Fitness
2015. gada 26. janvāris, 15:25

Jaunā māmiņa Iveta atgriežas Latvijā, lai uzlabotu formu un piedalītos konkursā

Jauns.lv

Spēka sporta veidu kluba “Gold Barbell” rīkotajā konkursā “Lielākās pārvērtības pusgada laikā” nolēmusi piedalīties arī kāda jaunā māmiņa Iveta.

Pirms nieka četriem mēnešiem Iveta, dzīvojot Dānijā, pasaulē laida bērniņu. Tagad, izdzirdējusi par konkursu  “Lielākās pārvērtības pusgada laikā”, viņa nolēmusi atgriezties dzimtenē un tajā piedalīties. Viņas mērķis ir atgūt tādu augumu, kāds tas bija pirms dzemdībām, vai varbūt pat vēl labāku.

Kasjauns.lv jau informēja, ka konkursā var pieteikties jebkurš interesents, kurš ir apņēmies sešus mēnešus cītīgi trenēties un veikt savā ķermenī patiesi redzamas pārmaiņas. Dalībnieki savus pieteikumus var iesūtīt līdz 30. janvārim.

Pieteikšanās informāciju sūtīt uz: goldbarbell.ivars@gmail.com

Konkursa gaitai sekot līdzi iespējams interneta portālā Kasjauns.lv un goldbarbell.lv mājaslapā, kur var iegūt arī sīkāku informāciju.

1.    Pirms pārvērtību foto (Bilde ir jānofotografē līdz janvāra beigām kopā ar kādu šī mēneša žurnālu, lai tiešām zinām, ka bildēts ir šomēnes un nākamā bilde būs jāatsūta līdz 15. jūlijam.)

2.    Jūsu vārds, uzvārds, vecums

3.    Nodarbošanās, profesija

4.    Ar kādu sporta veidu nodarbojaties un cik ilgi

5.    Jūsu augums, pašreizējais svars

6.    Ko vēlaties sasniegt šī pusgada laikā

•    Konkursam pieteikties var jebkura vecuma cilvēks

•    Trenēties var jebkurā vietā un ar jebkuru treneri

•    Šo pusgadu mēs sekosim līdzi Jūsu panākumiem, intervēsim Jūs un visu atspoguļosim savā mājaslapā un medijos.

•    Droši varat nepārtraukti uzdot savus jautājumus, mēs Jums palīdzēsim vienmēr, kā arī vienu reizi mēnesī rīkosim kādu kopīgu semināru, kur varēs smelties idejas un dalīties ar savu pieredzi

•    Uzvarētājs saņems balvā uztura bagātinātājus 300 eiro vērtībā un vēl dažas iespaidīgas balvas, kā arī daudzi citi konkursa dalībnieki tiks pie balvām, ko būs sarūpējuši atbalstītāji.

•    Konkursa fināls notiks18. jūlijā Dobelē, Ķestermeža estrādē pasākuma „GOLD BARBELL Jubilejas kauss 2015” ietvaros, kur dalībnieki žūrijai atrādīs savus rezultātus.

•    Žūrijā būs pieci cilvēki: Jurijs Gucāns, Normunds Jurāns, Ineta Rijniece, Viktors Ščerbatihs un viens cilvēks, kurš nav saistīts ar sportu.

•    Jūlija sākumā dalībniekiem būs jāiesūta foto ar sasniegto rezultātu, lai cilvēki var balsot par savu simpātiju, kas, protams, finālā saņems balvu.

Konkursa gaitai sekot līdzi iespējams portālā Kasjauns.lv un “Goldbarbell” mājaslapā, kur var iegūt sīkāku informāciju par konkursu:

http://goldbarbell.lv/lielakas_parvertibas/

Kasjauns.lv/ Dalībnieku foto