"Rangers" uz gadu pagarina līgumu ar aizsargu Lindgrenu
foto: Archie Carpenter/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Raiens Lindgrens.
Hokejs
2024. gada 31. jūlijā, 10:00

"Rangers" uz gadu pagarina līgumu ar aizsargu Lindgrenu

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Rangers" otrdien vienojās par līguma pagarināšanu uz vienu gadu ar aizsargu Raienu Lindgrenu, vēsta komanda.

"Rangers" uz gadu pagarina līgumu ar aizsargu Lind...

26 gadus vecais Lindgrens bija viens no 14 līgas spēlētājiem, kuri bija vērsušies NHL arbitrāžā. Klubs tagad no tās tās izvairījies, vienojoties par viena gada līgumu 4,5 miljonu ASV dolāru (4,16 miljoni eiro) apmērā.

Aizvadītajā sezonā Lindgrens spēlēja vienā aizsargu pārī ar "Rangers" līderi Adamu Foksu un regulārajā čempionātā laukumā devās 76 spēles, kurās sakrāja 17 (3+14) punktus, 36 soda minūtes, 103 bloķētus metienus un lietderības koeficientu +22. Stenlija kausa izcīņā aizsargs 16 mačos tika pie trim rezultatīvām piespēlēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Pēc gaidāmās sezonas Lindgrens kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, ja vien "Rangers" ar viņu nevienosies par jaunu līgumu līdz 1.jūlijam.

Aizsargu 2016.gada NHL draftā otrajā kārta ar kopējo 49.numuru izvēlējās Bostonas "Bruins", tomēr maiņas darījumā viņš nonāca "Rangers", kur aizvadījis visu savu NHL karjeru.

Lindgrens līgā piedalījies 333 regulārā čempionāta spēlēs, kurās iekrājis 80 (10+70) punktus. Savukārt Stenlija kausa izcīņā aizsargam 43 mačos 11 (3+8) punkti.

Aizvadītajā sezonā "Rangers" bija regulārā čempionāta labākā komanda, tiekot pie Prezidenta kausa, bet Stenlija kausā aizkļuva līdz Austrumu konferences finālam, kur zaudēja nākamajiem čempioniem Floridas "Panthers".