Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
FOTO: sievišķīgā boksere Bridžesa parāda šķebinošu rokas savainojumu pēc uzvaras pār O'Konelu
foto: Instagram @EBANIE_BRIDGES
Austrālijas boksere Ebanija Bridžesa parāda savu roku pēc operācijas.
Citi sporta veidi

FOTO: sievišķīgā boksere Bridžesa parāda šķebinošu rokas savainojumu pēc uzvaras pār O'Konelu

Jauns.lv

Pasaules čempione boksā austrāliete Ebanija Bridžesa atklājusi, ka nedēļas nogalē uzvarot Šenonu O’Konelu, guvusi nepatīkamu rokas savainojumu.

FOTO: sievišķīgā boksere Bridžesa parāda šķebinošu...

Bridžesas un O’Konelas cīņa tika uzskatīta par nozīmīgāko Austrālijas sieviešu boksa vēsturē, un vārdu karš pirms cīņas izvērtās par ļaunuma maču.

Bet Bridžesa dominēja pārspējot savu tautieti, nepārtraukti sitot O’Konelu ar sitieniem pa ķermeni un galvu visas cīņas laikā.

Austrālijas boksa karaliene Ebanija Bridžesa parāda savu sievišķību

Ebanija Bridžesa 2022. gada 11. decembrī aizvadīja Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) titulcīņu pret savu tautieti Šenonu O'Konelu. 36 gadus vecā ...

Taču viņa neizgāja no uzvaras neskarta. 36 gadus vecā boksere Bridžesa sociālajos tīklos ievietoja fotoattēlu, kurā redzama viņas labā roka, kas izskatās ārkārtīgi pietūkusi.

Bridžesa atklāja, ka liela daļa viņas treniņnometnes tika veikta tikai ar kreiso roku, taču viņai nebija doma par izstāšanos no cīņas.  

"Šajā piektdienā pieteicos rokas operācijai," viņa rakstīja. 

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Austrālijas bokseres Bridžesas roka pirms operācijas.
Austrālijas bokseres Bridžesas roka pirms operācijas.

“Liela daļa manu sitienu tika veikti ar vienu roku. Bet man nebija nekādu iespēju izstāties no šīs cīņas, jo zināju, ka vajadzības gadījumā varu viņu sasist ar vienu roku, un es to vēlējos, bet tagad ir laiks to sakārtot. Tā ir diezgan intensīva operācija, viņi noņem kaulu no mana gūžas un savieno manas locītavas. Nedaudz ilga atveseļošanās.. bet man nav svešas traumas. Lol," viņa rakstīja.

Kadri no Ebanijas Bridžesas cīņām

Pēdējā laikā arvien vairāk tiek runāts, ka sieviešu cīņas sportu vajadzētu kaut nedaudz nošķirt no izklaides un ierobežot sportistu mēģinājumus, ...

Bridžesas profesionālā boksa rekords tagad ir 9:1, un, tiklīdz viņa būs atveseļojusies pēc operācijas, viņa pievērsīs uzmanību apvienošanās cīņai 2023. gadā.

Potenciālās pretinieces ir Dina Torslunda, Nina Hjūza un Šenona Kortnija, kuras Bridžesai līdz šim vienīgo zaudējumu savā karjerā episkā cīņā piešķīra pagājušajā gadā.

"Esmu ļoti apmierināts ar šo uzvaru. Es ceru, ka pasaule, es ceru, ka Austrālija tagad ar mani lepojas. Mēs zinām, kas ir Austrālijas boksa karaliene.