foto: Ekrānuzņēmums no Facebook/Riga Football Club
"Riga" pastiprina sastāvu ar uzbrucējiem Torresu un Ranželu
Argentīnas uzbrucējs Marselo Torress
Futbols
2022. gada 17. jūlijs, 19:35

"Riga" pastiprina sastāvu ar uzbrucējiem Torresu un Ranželu

Jauns.lv / LETA

Latvijas futbola klubs "Riga" pastiprinājis sastāvu ar Argentīnas uzbrucēju Marselo Torresu un Brazīlijas uzbrucēju Lukasu Ranželu, svētdien paziņoja vienība.

24 gadus vecais uzbrucējs pievienojas Latvijas komandai uz īres līguma nosacījumiem.

2016.gadā Torress parakstīja līgumu ar Argentīnas klubu "Boca Juniors". Argentīnas augstākajā līgā Torress spēlēja "Talleres" un "Banfield" vienībās, un Argentīnas čempionātā viņš aizvadīja kopā 23 spēles, kurās guva četrus vārtus un sakrāja divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt 2019.gadā argentīnietis pievienojās Kipras augstākās līgas klubam "Pafos". Kipras čempionātā Torress aizvadīja 36 spēles, kopā gūstot deviņus vārtus un tiekot pie trīs rezultatīvām piespēlēm. Marselo arī desmit mačos bija Argentīnas U-20 izlases rindās, kuros kopā guva septiņus vārtus. 

Tikmēr Ranželu, kurš ir dzimis Brazīlijā, karjeras sākumā spēlēja vietējos klubos, pārstāvot "Gremio Barueri", Foz do Igaucu" un "Itumbiara" vienības.

2016./2017. gada sezonā 27 gadus vecais uzbrucējs spēlēja Albānijas čempionāta komandā "Kukesi". Šajā klubā viņš aizvadīja 28 spēles, kurās guva trīs vārtus. Nākamajā sezonā Ranželu pievienojās Austrijas otrās līgas klubam "Kapfenberger", kura rindās aizvadīja 31 maču, gūstot deviņus vārtus un sakrājot trīs rezultatīvas piespēles.

No 2018. līdz 2020. gadam Ranželu spēlēja Somijas augstākās līgas klubā "KuPS", kopā aizvadot 83 spēles, kurās guva 30 vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles. Pagājušajā gadā Brazīlijas uzbrucējs izcēlās ar pieciem vārtiem astoņās UEFA Konferences līgas kvalifikācijas spēlēs.

Pēc tam Ranželu septiņās spēlēs guva vienus vārtus Turcijas pirmās līgas komandā "Adana Demirspor", kam sekoja atgriešanās Somijā ar 12 spēlēm un diviem vārtiem, bet 2021. gada vasarā parakstīja līgumu ar Ukrainas klubu "Vorskla". Ukrainas augstākajā līgā Ranželu guva četrus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli 12 spēlēs.

Uzbrucēja pēdējā darba vieta bija Azerbaidžānas klubs "Sabakh", kura rindās viņš aizvadīja astoņas spēles, gūstot divus vārtus un atdodot tikpat rezultatīvas piespēles. 

Jau ziņots, ka "Riga" arī pastiprināja aizsardzību, piesaistot Peru centra aizsargu Gustavo Dulant, kā arī komandas treneru sastāvu papildināja ukraiņu speciālists Oleksandrs Nohins, kurš ir vārtsargu treneris.

"Riga" virslīgas turnīra tabulā ieņem trešo vietu, savukārt UEFA Konferences līgā rīdzinieki sasnieguši kvalifikācijas otro kārtu.