foto: Edijs Pālens/LETA
FOTO: Ronalds Ķēniņš pirms treniņa noliek pie vietas Latvijas hokeja spilgtāko zvaigzni
Kā jau ierasts, hokejisti pirms došanās uz ledus iesildās, spārdot futbola bumbu. To darīja arī Ronalds Ķēniņš (pa labi) un Jānis Jaks.
Hokejs
2022. gada 18. maijs, 13:42

FOTO: Ronalds Ķēniņš pirms treniņa noliek pie vietas Latvijas hokeja spilgtāko zvaigzni

Jauns.lv

Divi Latvijas izlases hokejisti uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un vārtsargs Elvis Merzļikins jau gadiem ilgi ir ļoti labi draugi, kas regulāri viens otru pavelk uz zoba un draudzīgā veidā cenšas otram nedaudz ieriebt. Abiem vīriem ļoti jautra bija iesildīšanās pirms šodienas treniņa Tamperē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Merzļikina un Ķēniņa cīniņi pasaules čempionātā Tamperē

Divi Latvijas izlases hokejisti uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un vārtsargs Elvis Merzļikins jau gadiem ilgi ir ļoti labi draugi, kas regulāri ...

gallery icon
18

Ķēniņš un Merzļikins vairākas sezonas spēlējuši Šveicē, kur arī abu attiecības kļuva īpaši draudzīgas un vēlāk kopā pat tika uzsākti daži biznesa projekti. Elvis pirms došanās uz Nacionālo hokeja līgu (NHL), kur Kļuvis par Kolumbusas “Blue Jackets” pamatvārtsargu un uzskatāms par Latvijas hokeja šobrīd spilgtāko zvaigzni, pārstāvēja “Lugano” komandu, kamēr Ronalds ilgus gadus bija Cīrihes “Lions” sistēmā, no kurienes arī tik pie NHL iespējas Vankūveras “Canucks” rindās, bet tagad pēdējās sezonas spēlējis “Lausanne” rindās.  

Merzļikina un Ķēniņa draudzīgie cīniņi ir novēroti šogad pasaules čempionātā Tamperē. Vispirms abi hokejisti skaidroja attiecības Latvijas izlases fotografēšanās laikā, toreiz tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts. Savukārt iesildīšanās, spārdot futbola bumbu, 18. maija treniņam pārvērtās kārtīgā džudo cīņā. Šoreiz ar izteiktu Ronalda pārsvaru, jo Elvis ātri vien tika nolikts uz lāpstiņām.

Šādas epizodes divu draugu un komandas biedru starpā nekādā veidā neliek domāt par kādiem konfliktiem Latvijas valstsvienības iekšienē. Tieši otrādi – šāda sava veida jautrība, visticamāk, uzlabo mikroklimatu un ļauj puišiem pasmaidīt, gatavojoties pasaules čempionāta izšķirošajām cīņām.

Latvijas hokeja izlase treniņā Tamperē dienu pirms mača ar Čehiju

Latvijas hokeja izlase treniņā Tamperē dienu pirms mača ar Čehiju.

gallery icon
66

Latvijas izlase nākamo maču aizvadīs ceturtdien pret Čehijas valstsvienību.