Andra Biedriņa padoms Kristapam Porziņģim
Biedriņu priecē Kristapa Porziņģa pievienošanās NBA klubam Ņujorkas Knicks.
Basketbols
2015. gada 9. jūlijs, 15:02

Andra Biedriņa padoms Kristapam Porziņģim

Jauns.lv

Bijušais NBA basketbolists Andris Biedriņš (29) pēc atgriešanās no Amerikas bumbu grozā met ļoti reti. Viņš nododas ģimenes dzīvei un ne par sportu, ne biznesu pagaidām nedomā.

Pagājušajā nedēļā pēc pāris gadu ilgas nerādīšanās sabiedrībā Biedriņš beidzot izgāja ļaudīs. Sportists Grīziņkalnā piedalījās Sprite Kings of Air konkursā, kurā meistarību demonstrēja gan Latvijā, gan pasaulē novērtēti dankeri, kas attīstījuši meistarību bumbu basketbola grozā ietriekt no augšas. Tiesa, Biedriņš šoreiz vis nerādīja savu prasmi, bet gan žūrijā kopā ar Kristapu Valteru, Raimondu Miglinieku, Rolandu Freimani un Nikolaju Mazuru vērtēja sacensību dalībniekus.

Andris teic, ka basketbola aktualitātēm turpina sekot līdzi arī pēc aiziešanas no NBA. Tagad viņu priecē Kristapa Porziņģa pievienošanās NBA klubam Ņujorkas Knicks, kas latviešu spēka uzbrucēju kā ceturto izvēlējās 2015. gada NBA draftā. Interesanti, ka Porziņģis iepriekš neslēpa to, ka pirms jaunā karjeras pavērsiena, vēlas lūgt padomu no basketbola Mekai cauri gājušā Biedriņa. Te nu ir mūsu visu laiku sekmīgākā NBA spēlētaja padoms Latvijas basketbola uzlecošajai zvaigznei.

„Pirmām kārtām man ir ļoti liels prieks, ka Kristapu tik augstu novērtēja, jo viņš patiešām ir ļoti talantīgs un enerģijas pilns basketbolists. Vēlu viņam veiksmi, izturību, vienmēr ticēt saviem spēkiem. Un tas, ko varu teikt no savas pieredzes, – lai neņem galvā, ko pārējie saka!” teic Biedriņš.

Kasjauns.lv, Foto: No izdevniecības Rīgas viļņi arhīva, EPA/LETA