foto: Russianskating
Kravas auto šoferis bez autovadītāja apliecības sabrauc Krievijas olimpisko cerību ātrslidošanā
Ruslans Zaharovs.
Sporta zvaigznes
2021. gada 12. oktobris, 04:31

Kravas auto šoferis bez autovadītāja apliecības sabrauc Krievijas olimpisko cerību ātrslidošanā

Jauns.lv

Agrā svētdienas rītā 23 gadu vecumā slimnīcā miris talantīgais krievu ātrslidotājas Ruslans Zaharovs, kurš pretendēja uz vietu izlasē dalībai Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Ruslans Zaharovs, kurš ir junioru pasaules čempionāta medaļnieks, junioru Pasaules kausa uzvarētājs un vairākkārtējs Krievijas čempions ātrslidošanā, Habarovskā no rīta bija devies skriet krosu, kad viņu notrieca kravas automašīna “Toyota Dyna”. Sportists notikuma vietā guva dažādus nopietnus savainojumus, ziņo “Sport Express”.

Talantīgais ātrslidotājs slimnīcā tika nogādāts ar dažādām galvas smadzeņu, krūšu kurvja, roku un kāju traumām. Mediķi cīnījās par viņa dzīvību, tomēr, atrodoties reanimācijā, Zaharovs mira.

Kā izdevumam “Komsomoļskaja Pravs” pastāstīja Zaharova treneris, Jevgēņijs Ponkratovs, pie “Toyota” kravas automašīnas stūres bija sēdies šoferis bez C kategorijas autovadītāja apliecības. Ceļu policijas darbinieki veikuši visas nepieciešamās analīzes, lai pārbaudītu, vai letālās avārijas izraisītājs nav bijis kādu aizliegtu vietu reibumā.

Par Ruslana Zaharova priekšlaicīgo nāvi sēro ne vien viņa draugi un tuvinieki, bet visa ātrslidošanas saime.