Porziņģim vēl viena pārliecinoša spēle NBA Vasaras līgā. VIDEO
Kristaps Porziņģis arī savu otro maču NBA Vasaras līgā savainojuma neatsvaidzināšanas nolūkos spēlēja mazāk nekā viņš un treneri to vēlētos.
Basketbols

Porziņģim vēl viena pārliecinoša spēle NBA Vasaras līgā. VIDEO

Jauns.lv

Kristaps Porziņģis pirmdien 18 minūtēs guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē Lasvegasā, kurā viņa pārstāvētā Ņujorkas ''Knicks'' ar 76:66 uzvarēja Losandželosas ''Lakers'', liecina rīkotāju informācija.

Porziņģim vēl viena pārliecinoša spēle NBA Vasaras...

Porziņģis spēli sāka ''Knicks'' sākumsastāvā. Viņš izcīnīja arī trīs atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu un bloķēja vienu metienu.

Uzvarētāju komandā pa 13 punktiem guva Klintonijs Īrlijs un Langstons Galovejs, bet ''Lakers'' komandā 20 punktus - Džabari Brauns.

Nākamo spēli ''Knicks'' otrdien aizvadīs pret Filadelfijas ''76ers''.

Amerikā lielākoties nepazīstamais Porziņģis šogad NBA draftā tika izvēlēts ar ceturto numuru. 19 gadus vecais liepājnieks šosezon spēlēja Spānijas klubā ''Sevilla", kurā pavadīja četrus gadus. Spānijas čempionātā Porziņģis šosezon 34 spēlēs vidēji mačā laukumā pavadīja 22 minūtes, guva 10,7 punktus un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas.

Pēc jaunākajiem mērijumiem Ziemeļamerikā 2,21 metrus augumā raženo Porziņģi šosezon atzina par Eiropas kausa izcīņas labāko gados jauno spēlētāju jeb "Uzlecošo zvaigzni". Viņš turnīrā piedalījās 16 spēlēs, laukumā vidēji pavadīja 21 minūti, kurās vidēji guva 11,6 punktus, izcīnīja 4,1 atlēkušo bumbu un bloķēja 1,2 metienus.

Šogad Vasars līgā startēja arī Dairis Bertāns, kurš pārstāvēja Sanantonio ''Spurs''.