foto: Zane Bitere/LETA
VUGD gatavos pozitīvu atzinumu par Daugavas stadiona ledus halles atbilstību ugunsdrošības prasībām
Vēl pirms nedēļas tiek būvēta Daugavas stadiona ledus halle, kurā atradīsies divi hokeja laukumi, kas paredzēti 2021.gada pasaules čempionātam hokejā.
Hokejs
2021. gada 14. maijs, 17:51

VUGD gatavos pozitīvu atzinumu par Daugavas stadiona ledus halles atbilstību ugunsdrošības prasībām

Jauns.lv / LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) inspektori šodien veiktajā pārbaudē "Daugavas stadiona" ledus treniņu hallē konstatēja, ka nepilnības ugunsdrošības jomā ir novērstas un tiks gatavots pozitīvs atzinums par objekta atbilstību ugunsdrošības prasībām, portālu Jauns.lv informēja dienestā.

Atzinumu fiziski, visticamāk, sagatavos piektdienas laikā.

Jau ziņots, ka trešdien objektu apmeklējuši VUGD inspektori un secinājuši, ka liela daļa no iepriekš dienesta konstatētajām ugunsdrošības nepilnībām ir novērstas, taču ne visas.

Daugavas stadiona ledus halle divas nedēļas pirms pasaules čempionāta sākuma

Būvnieki steidz paveikt pēdējos darbus Daugavas stadiona ledus hallē, kur visām 16 pasaules čempionāta izlasēm paredzēts aizvadīt treniņus.

gallery icon

Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā izlašu treniņi paredzēti jaunuzceltajā Daugavas stadiona ledus hallē, taču tā vēl nav nodota ekspluatācijā.

Pagājušās nedēļas nogalē VUGD sagatavoja negatīvu atzinumu par halles atbilstību ugunsdrošības prasībām.

Kā top jaunā hokeja halle, kur Rīgā trenēsies visas 16 valstsvienības

Tiek būvēta Daugavas stadiona ledus halle, kurā atradīsies divi hokeja laukumi, kas paredzēti 2021. gada hokeja pasaules čempionāta dalībnieku treniņiem.

gallery icon

Tikmēr "Volvo" sporta centra hallē bija pakāpeniski sākti darbi, lai nepieciešamības gadījumā varētu uzņemt izlašu treniņus pasaules hokeja čempionāta laikā.

2021. gada pasaules čempionāts Rīgā notiks no 21. maija līdz 6. jūnijam.