Hokejs
2021. gada 25. marts, 09:07

"Penguins" sagādā "Sabres" garāko zaudējumu sēriju kopš 2004.gada

Jauns.lv / LETA

Pitsburgas "Penguins" komanda trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pagarināja Bufalo "Sabres" zaudējumu sēriju līdz 15 mačiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pitsburgas komanda savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 5:2 (2:1, 2:0, 1:1).

Abas vienības pārstāv savainojumu dziedējoši latviešu uzbrucēji. "Penguins" spēlētājs Teodors Bļugers traumas dēļ nav spēlējis vienu nedēļu, bet "Sabres" uzbrucējs Zemgus Girgensons izlaiž visu šo sezonu.

foto: AP/Scanpix
Sidnijs Krosbijs pārspēj "Sabres" vārtsargu Dastinu Tokarski.

Ar saviem 13.vārtiem sezonā izcēlās "Penguins" zvaigzne Sidnijs Krosbijs. Tāpat precīzi metieni bija Evanam Rodrigesam, Krisam Letangam, Džonam Marīno un Zekam Estonam-Rīsam.

"Sabres" rindās izcēlās divi zviedri - Viktors Ūlofsons un Rasmuss Dālins.

Bufalo vienības zaudējumu sērija ir garākā kopš 2004.gada, kad Arizonas "Coyotes" no 21.februāra līdz 21.martam zaudēja 15 cīņās pēc kārtas. "Sabres" vārtu bilance šajā sērijā ir 30:63.

"Penguins" ar 42 punktiem 33 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu divīzijā, bet "Sabres" ar 16 punktiem 31 duelī ir astotā. Ceturtdien abas komandas vēlreiz spēkosies savā starpā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.