"Dinamo" hokejistus fani sagaida kā īstas zvaigznes uz sarkanā paklāja. FOTO
Andris Džeriņš sezonas pirmo spēli traumas dēļ bija spiests izlaist, tomēr tas netraucēja arī viņam baudīt fanu mīlestību.
Hokejs
2015. gada 26. augusts, 09:46

"Dinamo" hokejistus fani sagaida kā īstas zvaigznes uz sarkanā paklāja. FOTO

Jauns.lv

Ierodoties uz jaunās sezonas atklāšanas spēli pret Kazaņas „Ak Bars” komandu, Rīgas „Dinamo” hokejistus pie "Arēnas Rīga" sagaidīja priecīgu fanu pulks.

Kvēlākie kluba līdzjutēji spēles norises vietā „Dinamo Rīga” hokejistus sagaidīt ieradās jau trīs stundas pirms mača sākuma. Sanākušie pārsvarā bija jaunieši un bērni, no kuriem vairums bija saposušies komandas fanu kreklos.

Hokejistu sagaidīšanai uz jaunās sezonas pirmo maču pie "Arēnas Rīga" bija izritināts sarkanais paklājs, un pie tā Rīgas „Dinamo” fani, vicinot karogus, sportistus sveica ar gavilēm. Jaunieši hokejistiem lūdza ar viņiem kopā fotografēties, prasīja autogrāfus un vēlēja dinamiešiem izdošanos šai sezonā. Pie ieejas brīžos starp hokejistu nākšanu fanus izklaidēja atraktīvais šovmenis Armands Simsons, kurš, kā zināms, ir arīdzan Rīgas „Dinamo” tehniskais direktors.

Pēcāk „Dinamo Rīga” komanda apbalvoja fanus, astoto Kontinentālās hokeja līgas sezonu, iesākot ar lielisku uzvaru 3:1 pret pagājušās sezonas Gagarina kausa finālisti un divkārtējo KHL čempioni Kazaņas "Ak Bars". Latvijas komandas pirmos vārtus šajā sezonā guva Kaspars Saulietis, bet tāpat ar precīziem metieniem izcēlās Miks Indrašis un Gunārs Skvorcovs.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica