foto: LETA
OHL čempionāta Bajarunam "hat-trick" "Olimp"/"Venta 2002" uzvarā pār "Mogo"/LSPA
Lauris Bajaruns
Hokejs
2021. gada 17. februāris, 22:07

OHL čempionāta Bajarunam "hat-trick" "Olimp"/"Venta 2002" uzvarā pār "Mogo"/LSPA

Jauns.lv / LETA

"Optibet" hokeja līgas (OHL) vadošo komandu duelī "Mogo"/LSPA trešdien savā laukumā zaudēja "Olimp"/"Venta 2002", kam trīs vārtus guva Lauris Bajaruns, bet pārliecinošu uzvaru Daugavpilī svinēja līdervienība"Zemgale"/LLU.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mogo"/LSPA mājās piekāpās "Olimp"/"Venta 2002" ar 3:4 (2:1, 1:1, 0:2).

Uz Jāņa Straupes vairākumā gūtajiem vārtiem trešajā minūtē viesi atbildēja ar Laura Bajaruna "golu" pēc precīzi 13 spēlētām minūtēm.

Tomēr 48 sekundes pirms pirmā pārtraukuma vairākumā vārtus guva Andris Siksnis, bet 29.minūtē 3:1 mājinieku labā panāca Toms Opelts.

Tomēr viesi atspēlējās un uzvarēja. Bajaruns iemeta vārtus 31. un 56.minūtē, noformēdams "hat-trick", bet vēl vieni vārti 44.minūtē Arvilam Bergmanim.

"Mogo"/LSPA rindās divas rezultatīvas piespēles Gatim Gricinskim.

Mājinieku vārtos Renārs Kazanovs atvairīja 30 metienus, bet viesiem Kārlis Zakrevskis tika galā ar 28 metieniem.

Mājiniekiem par labāko spēlētāju komandā tika atzīts Vladimirs Mamonovs, bet viesiem - "hat-trick" autors Bajaruns.

Otrā spēlē Daugavpils "Dinaburga" savā laukumā ar 1:7 (0:3, 1:1, 0:3) piekāpās "Zemgale"/LLU.

Daugavpiliešiem vienīgos vārtus guva Jegors Mateiko. Savukārt viesiem Artūrs Homjakovs izcēlās ar "hat-trick", un Aleksandrs Visockis sakrāja četras rezultatīvas piespēles.

Rihards Cimermanis viesu vārtos atvairīja 21 "Dinaburgas" hokejistu metienu.

Par labākajiem komandās tika nosaukti Kristups Blažis mājiniekiem un Artūrs Homjakovs viesiem.

Čempionāta līdere ar 44 punktiem 26 spēlēs ir "Zemgale"/LLU, kurai ar 43 punktiem 27 mačos seko "Olimp"/"Venta 2002". "Mogo"/LSPA 35 punktus iekrājusi 29 dueļos, "Liepāja" 23 spēlēs nopelnījusi 27 punktus, Daugavpils "Dinaburga" 27 mačos tikusi pie 16 punktiem, "Prizma"/IHS ar 12 punktiem 25 spēlēs ir sestā, kamēr HS "Rīga" 21 mačā tikusi pie desmit punktiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

2020./2021.gada sezonā OHL spēlē "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skola "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS un "Liepāja".

Iepriekšējā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./21.gada sezonā būs par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlē "Kurbads".

Iepriekšējā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču ar "Kurbads" vienību.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.